Πυρά από τους «ήρωες» του Αττικόν: «Κύριε Μητσοτάκη ο εμβολιασμός δεν είναι σόου, ούτε πλυντήριο για την πολιτική σας»

Ανακοίνωση από το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου που εμβολιάστηκε ο Μητσοτάκης

Must Read

Οι «ήρωες» με τις ποδιές που έδωσαν την πιο σκληρή μάχη στο μέτωπο της πανδημίας, επιβραβεύθηκαν με χειροκροτήματα στα μπαλκόνια. Η κυβέρνηση αρκέστηκε σε αυτό και εξακολουθεί να δείχνει το σκληρό της πρόσωπο στους υγειονομικούς, αδιαφορώντας για τα βασικά αιτήματά τους αναφορικά με την ένταξη τους στα ΒΑΕ και τις μονιμοποιήσεις των συμβασιούχων.

Με ανακοίνωσή τους, το Σωματείο Εργαζομένων στο Αττικό νοσοκομείο όπου εμβολιάστηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζει ότι ο εμβολιασμός θα διαρκέσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα εφόσον ο αριθμός των δόσεων δεν επαρκεί και το ΕΣΥ παραμένει υποστελεχωμένο: «Το(α) εμβόλιο(α) πρέπει να είναι δημόσιο αγαθό, όχι εμπόρευμα.Δεν είναι όμως και πανάκεια αφού ο εμβολιασμός θα είναι μια μακρόχρονη διαδικασία, εξαιτίας και του μικρού αριθμού των δόσεων» αναφέρουν και προσθέτουν: «Κ. Μητσοτάκη, δεν ξέρετε πως αν δεν ληφθούν τα αναγκαία μέτρα στελέχωσης του ΕΣΥ, προστασίας σε χώρους δουλειάς και ΜΜΜ και ελλείψεων στα Μέσα Ατομικής Προστασίας ΚΑΙ η πανδημία δεν αντιμετωπίζεται ΚΑΙ ο εμβολιασμός θα υπονομεύεται;» τονίζουν οι εργαζόμενοι.

Επιπλέον, το Σωματείο Εργαζομένων του Αττικό αντιδρά στην εκμετάλλευση τους εμβολιασμού ως πλυντήριο της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας: «ΝΑΙ και ενθαρρύνουμε τον μαζικό εμβολιασμό. ΟΧΙ στο να γίνει ο εμβολιασμός το πλυντήριο που θα ξεπλύνει την εγκληματική πολιτική τους, τηλεοπτικό σόου ή αντικείμενο γελοίων fake news».

Οι εργαζόμενοι υπενθυμίζουν τα αιτήματά τους και προειδοποιούν ότι δεν θα σταματήσουν να μάζονται: «Για τη μη ένταξη μας στα ΒΑΕ, τη μισθολογική ενίσχυση, τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων, την οικονομική ενίσχυση της δημόσιας υγείας, μην κάνετε πως δεν ακούτε κύριοι της κυβέρνησης. Θα μας βρίσκεται πάντα μπροστά σας, δεν θα ξεμπερδέψετε εύκολα με τους “ήρωες” της δημόσιας υγείας. Δεν θα σταματήσουμε αν δεν κερδίσουμε τα αιτήματα μας» καταλήγουν.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This