ΠΟΕΔΗΝ: «Δεν μπορούν από τη μία να μας χειροκροτούν και από την άλλη να μας λένε απατεώνες» (video)

«Θα κινηθούμε νομικά είτε ως ομοσπονδία είτε ως ομάδα νοσηλευτών»

Must Read

«Οι ψεκασμένες απόψεις που διακινούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θίγουν τη τιμή και την υπόληψή μας. Από τη μία μάς χειροκροτούν και από την άλλη μας λένε απατεώνες. Αυτό δεν πρόκειται να το δεχθούμε και θα κινηθούμε νομικά είτε ως ομοσπονδία είτε ως ομάδα υγειονομικών», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) μίλησε εξοργισμένος στην ΕΡΤ για τα όσα κυκλοφόρησαν περί φυσιολογικού ορού στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού: «Τη στιγμή που κηδευόταν η 57χρονη νοσηλεύτρια -που πέθανε από τον κορωνοϊό στο ΑΧΕΠΑ-, (το 17ο θύμα νοσηλευτικού προσωπικού), γίνονταν οι πρώτοι εμβολιασμοί και αντί να το δούμε με αισιοδοξία, είχαμε ψεκασμένες αποψεις, άθλιες απόψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για ‘φυσιολογικό ορό αντί εμβολίου’. Αυτό θίγει την τιμή μας και την υπόληψή μας. Δεν μπορούν από τη μία να μας χειροκροτούν και από την άλλη να μας λένε απατεώνες, όταν μάλιστα έχουμε 13 συναδέλφους διασωληνωμένους και έχουν πεθάνει άλλοι 17. Δεν θα το δεχθούμε, θα κινηθούμε νομικά είτε ως ομοσπονδία είτε ως ομάδα νοσηλευτών».

Αναφερόμενος στον εμβολιασμό του νοσηλευτικού προσωπικού, είπε πως είναι χαμηλό το ποσοστό «καθώς το 40% έχει δεχθεί να εμβολιαστεί», γεγονός το οποίο απέδωσε στη μη έγκαιρη ενημέρωση του προσωπικού αλλά και το χρονικό περιθώριο που τους δόθηκε ώστε να δηλώσουν συμμετοχή.

Παράλληλα, ζήτησε από την πολιτεία και το κράτος να μπει ο κλάδος τους στα βαρέα και ανθυγιεινά αλλά και να χαρακτηριστούν ως εργατικό ατύχημα όσοι έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This