Δομή της φρίκης το Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης: Μαχαιρώματα, συμπλοκές και σεξουαλικές κακοποιήσεις

Μετανάστης εισέβαλε στον χώρο διαμονής άλλου αλλοδαπού και τον τραυμάτισε με μαχαίρι

Must Read

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται τα μαχαιρώματα στο Καρά Τεπέ, όπου διαμένουν αλλοδαποί, ένα εκ των οποίων έγινε μόλις λίγες ώρες προτού μπει ο νέος χρόνος.

Το απόγευμα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς ένας νεαρός μετανάστης, που ήταν οπλισμένος με μαχαίρι, εισέβαλε στον χώρο διαμονής άλλου αλλοδαπού και τον τραυμάτισε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Το θύμα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης και οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος άρχισαν προανάκριση, η οποία αποκάλυψε τα στοιχεία του δράστη. Λίγο μετά οι άνδρες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου συνέλαβαν τον νεαρό αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το μαχαίρι και ένας σουγιάς. Ο μετανάστης κατηγορείται για τα αδικήματα της διατάραξης της οικιακής ειρήνης και της πρόκλησης σωματικών βλαβών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ήταν η πολλοστή φορά που αναστατώνεται από αιματηρό επεισόδιο η δομή στην περιοχή Μαυροβούνι ή αλλιώς Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης, που αντικατέστησε την καμένη Μόρια. Τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, οι τραυματισμοί, οι άγριες συμπλοκές, οι ληστείες, οι βιασμοί, ακόμα και οι… λιθοβολισμοί (!) μεταξύ κάποιων εκ των περίπου 8.000 μεταναστών που ζουν στη δομή φιλοξενίας αποτελούν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, με την Αστυνομία να βρίσκεται μόνιμα επί ποδός για να επιβάλλει την τάξη.

Πριν από λίγες εβδομάδες η κοινή γνώμη είχε συγκλονιστεί, όταν έγινε γνωστό πως ένα τρίχρονο κοριτσάκι είχε βρεθεί αιμόφυρτο και χωρίς τις αισθήσεις του στις τουαλέτες του καταυλισμού, έχοντας υποστεί σεξουαλική κακοποίηση! Σύμφωνα με καταγγελίες, καθημερινά υπάρχουν κρούσματα σεξουαλικής βίας μέσα στη δομή (όπως και παλιότερα στη Μόρια), με αποτέλεσμα οι οικογένειες να ζουν υπό το καθεστώς τρόμου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This