ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Εκανε το ζητιάνο και είχε ένα εκατομμύριο στην Τράπεζα!

Must Read

Πόσες φορές βλέποντας έναν άνθρωπο ρακένδυτο στο δρόμο (ιδίως όταν αυτός τείνει το χέρι του παρακλητικά) δεν έχετε αναρωτηθεί αν έχει πραγματικά ανάγκη; Αυτός ο λογισμός περνάει απ’ όλους μας. Φυσικά, υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις και ποτέ δεν μπορείς να είσαι βέβαιος μέχρι που…  αυτός πεθαίνει κι ανοίγουν οι λογαριασμοί του. Αυτό έγινε στην περίπτωση του 90χρονου ρακένδυτου Χιώτη, ο οποίος διέμενε σε ένα ετοιμόρροπο σπίτι κι ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία.

Ο ηλικιωμένος άνδρας πέθανε και, όπως έγινε γνωστό, δεν ήταν… ο «φτωχούλης του Θεού», όπως άφηνε να φαίνεται προς τα έξω.

Στον λογαριασμό του στην τράπεζα βρέθηκε ποσό σχεδόν ενός εκατομμυρίου ευρώ! Η μεγάλη του περιουσία, μάλιστα, παραμένει αδιάθετη, αφού δεν υπάρχουν κληρονόμοι, κι έτσι το ποσό παραμένει -προς το παρόν- στην τράπεζα.

Σύμφωνα με το politischios, οι παλαιότεροι θυμούνται ότι έπειτα από διένεξή του, πριν χρόνια, με συγκεκριμένη τράπεζα, ο ηλικιωμένος έφθασε έξω από το υποκατάστημα με μαύρες σακούλες, προκειμένου να παραλάβει τα χρήματά του και να τα μεταφέρει σε άλλη ιδιωτική τράπεζα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This