Ετοιμόγεννες περίμεναν 2 ώρες στην ουρά για να κάνουν τεστ κορωνοϊού

Περίμεναν με την κοιλιά στο στόμα

Must Read

Να αναμείνουν στην ουρά για πάνω από 2 ώρες αναγκάστηκαν ετοιμόγεννες γυναίκες στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα, στην Πάτρα για ένα τεστ Covid-19.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε αυτόπτης μάρτυρας στο dete.gr, η το μεσημέρι της Πέμπτης, γυναίκες που ετοιμάζονταν να γεννήσουν περίμεναν με την κοιλιά στο στόμα για να υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού, με ορισμένες από αυτές μάλιστα να έχουν προγραμματισμένη γέννα την ίδια ημέρα.

Η μάρτυρας που υπέστη ταλαιπωρία και η ίδια, ανέφερε ότι η απάντηση των νοσηλευτριών και ήταν ότι το τεστ πραγματοποιείται μόνο από εξιδεικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό και ότι εκείνη την στιγμή, δεν υπήρχε… κανένας στο νοσοκομείο. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This