Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Ο χάρος βγήκε παγανιά: Μεθυσμένος οδηγός σκόρπισε τον τρόμο στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης!

Οδηγούσε ανάποδα, χωρίς φώτα και δεν σταματούσε με τίποτα

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα, χθες το βράδυ, στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, κοντά στα διόδια της Πελασγίας, όταν ένας Βούλγαρος οδηγός, τύφλα στο μεθύσι, κινούνταν ανάποδα και χωρίς φώτα για αρκετά χιλιόμετρα.

Από την τρελή πορεία του τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά ένας γιατρός που προσπάθησε να αποφύγει το αγροτικό που πήγαινε στο αντίθετο ρεύμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  του LamiaReport ο Βούλγαρος πήρε το αγροτικό του αφεντικού του και από Γλύφα κινούνταν προς Λαμία. Προφανώς ήθελε να πάει από τον παράδρομο, ωστόσο μπήκε κανονικά στην εθνική οδό από τον κόμβο της Γλύφας με κατεύθυνση προς Λαμία. Όταν πλησίασε στα διόδια της Πελασγίας και είδε τα φώτα από τα περιπολικά της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Μαγνησίας, σταμάτησε και έσβησε τα φώτα. Ξαφνικά οι αστυνομικοί βλέπουν τον οδηγό του αγροτικού να κάνει αναστροφή και χωρίς φώτα να φεύγει οδηγώντας ανάποδα στην εθνική οδό.

Οι οδηγοί που κινούνται κανονικά βλέπουν να έρχεται κατά πάνω του ένα αγροτικό χωρίς φώτα. Κάποιοι καταφέρνουν να το αποφύγουν. Δυστυχώς όχι όλοι. Το αγροτικό αρχικά χτυπά ένα Nissan ο οδηγός του οποίου στάθηκε τυχερός και δεν τραυματίστηκε.  Το επόμενο αυτοκίνητο είναι μια BMW που οδηγεί ένας 55χρονος στρατιωτικός γιατρός, ο οποίος βλέπει ξαφνικά το αγροτικό να έρχεται κατά πάνω του. Ο γιατρός κάνει ελιγμό για να αποφύγει τη μετωπική σύγκρουση με το αγροτικό, όμως πέφτει πάνω σε ένα φορτηγό που κινούνταν στη δεξιά λωρίδα και τραυματίζεται.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ