Κρήτη: Άγριο πιστολίδι σε μαντρί!

Οι σφαίρες έπεφταν βροχή και από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα

Must Read

Αντιμέτωποι με βαρύτατες κατηγορίες βρίσκονται οι δύο συλληφθέντες, ηλικίας 25 και 44 ετών αντίστοιχα, για το ένοπλο επεισόδιο στο Γεράκι της Κρήτης, ενώ στην υπόθεση με βάση τα όσα έχουν καταγγείλει αμφότεροι φέρονται να εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα, κάποια από αυτά στενοί συγγενείς των δύο.

Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ Cretalive.gr, ο ένας κατηγορεί τον άλλον για καταιγισμό πυρών, για δεκάδες σφαίρες ακόμα και από καλάσνικοφ, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιος τραυματισμός αλλά και χωρίς όμως να βρεθούν σχετικά ευρήματα από την αυτοψία της Αστυνομίας. O 25χρονος καταγγέλλει ότι στις 16:00 το μεσημέρι της Δευτέρας βρισκόταν στο ποιμνιοστάσιο του μαζί με ένα ακόμα πρόσωπο όταν ξαφνικά άρχισαν να δέχονται πυρά και χρειάστηκε να καλυφθούν πίσω από ένα αυτοκίνητο. Ο 25χρονος υποστηρίζει ότι αναγνώρισε τον 44χρονο να είναι ένοπλος ενώ μαζί του ήταν και συγγενικά του πρόσωπα.

αστυνομια περιπολικο ελας

Από την πλευρά του ο 44χρονος καταγγέλλει ότι στις 16.30 προχθές το μεσημέρι βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού με τον πατέρα του οπότε και δέχθηκαν «βροχή» από σφαίρες. Μάλιστα το ένοπλο επεισόδιο στη δική του οικία εξελίχθηκε σε δύο φάσεις. Μαζί με τον 25χρονο ήταν και συγγενικά του πρόσωπα. Ο 44χρονος μιλάει για δεκάδες σφαίρες που έπεσαν στο σπίτι του τόσο με πιστόλι όσο πιθανότατα και με καλάσνικοφ.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι παρά τον καταιγισμό των σφαιρών, αστυνομικοί δεν βρήκαν σχετικά ευρήματα στις αυτοψίες που ακολούθησαν. Φυσίγγιο ούτε για δείγμα.
Τόσο ο 25χρονος όσο και ο 44χρονος πέρασαν τη νύχτα τους στα κρατητήρια ενώ σήμερα το πρωί αναμένεται να απολογηθούν για τα όσα τους αποδίδονται με βάση τις καταγγελίες εκατέρωθεν.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των δύο πλευρών έχουν υπάρξει διαμάχες και επεισόδια και στο παρελθόν, χωρίς να αποσαφηνίζονται οι λόγοι αυτής της έχθρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This