Η 117χρονη Ελευθερία έγινε η γηραιότερη Ελληνίδα που εμβολιάστηκε για κορωνοϊό, αλλά έχασε το ρεκόρ Γκίνες για… 3 μήνες!

Πλέον περιμένει με λαχτάρα να ξανασφίξει στην αγκαλιά της τα παιδιά της

Must Read

Εμβολιάστηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 12 Ιανουαρίου, η κυρία Ελευθερία, 117 ετών, η οποία αποτελεί επίσημα, πλέον, τη γηραιότερη Ελληνίδα που έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού!   

Μάλιστα, η κυρία Ελευθερία, η οποία γεννήθηκε στις 12 Απριλίου 1903 στη Λευκάδα, και τα τελευταία χρόνια ζει σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στη Νέα Ιωνία, θα μπορούσε κάλλιστα να έχει σημειώσει… Ρεκόρ Γκίνες, αν δεν υπήρχε μια γιαγιά στην Ιαπωνία, η οποία έχει επίσης κάνει το εμβόλιο, αλλά είναι μεγαλύτερή της κατά… τρεις μήνες!

Την 117χρονη γιαγιάκα συνάντησε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία επισκέφθηκε τη Μονάδα την Τρίτη, με την κυρία Ελευθερία, χαρούμενη που έκανε το εμβόλιο, να δηλώνει πως, πλέον, δε βλέπει την ώρα να ξανασφίξει στην αγκαλιά της τα παιδιά της, κάτι που, λογικά, θα μπορέσει να γίνει πραγματικότητα, αφού πρώτα περάσουν τουλάχιστον 20 ημέρες, ώστε να κάνει και τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This