Ανοίγουν όλα τα καταστήματα από Δευτέρα – Οι αλλαγές στα SMS

«Πράσινο» φως και για τις εκκλησίες

Must Read

Η κυβέρνηση προχωράει σε άνοιγμα όλων των καταστημάτων του λιανεμπορίου χωρίς click away και click inside, μετά την σημερινή σύσκεψη της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων. Για τις περιοχές ωστόσο που εξακολουθούν να βρίσκονται στο «κόκκινο», προβλέπεται να ανοίξουν με click away.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στην απογευματινή ενημέρωση, αναμένεται να ανακοινώσει και το άνοιγμα των εμπορικών κέντρων σε όσες περιοχές είναι εκτός κινδύνου. Ταυτόχρονα, τις πόρτες τους στους πελάτες θα ανοίξουν ξανά κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και κέντρα περιποίησης νυχιών.

SMS με χρονικό περιθώριο

Τα καταστήματα θα λειτουργήσουν με περιορισμό τα 4 άτομα ανά 100 τμ., ενώ οι πελάτες  θα πρέπει να έχουν στείλει SMS στο 13033 με κωδικό 2. Αυτή τη φορά ωστόσο προστίθεται χρονικό όριο δύο ωρών για κάθε ραντεβού σε κατάστημα προκειμένου να υπάρχει έλεγχος της κίνησης των πολιτών. Μέσα σ’ αυτό το χρονικό διάστημα ο πολίτης θα μπορεί θα μπορεί να ψωνίσει ό,τι θέλει και να μπει σε όσα καταστήματα επιθυμεί χωρίς ραντεβού και να μετακινηθεί από δήμο σε δήμο. 

Ανοίγουν οι εκκλησίες στις 24 Ιανουαρίου

Σύμφωνα με το orthodoxtimes.gr η κυβέρνηση αποφάσισε να ανοίξουν και οι εκκλησίες στις 24 Ιανουαρίου με την προϋπόθεση της τήρησης όλων των υγειονομικών μέτρων.

Σύμφωνα με την απόφαση, οι ιεροί ναοί θα είναι ανοικτοί για τους πιστούς και οι λειτουργίες με τον περιορισμό ένα άτομο ανά 25 τ.μ. και ανώτατο όριο 50 άτομα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This