Χειροπέδες σε «ραλίστες» Ρομά κατόπιν… κινηματογραφικής καταδίωξης στη Χαλκίδα (video)

Οι δύο νεαροί συλληφθέντες κυκλοφορούσαν παράνομα και χωρίς δίπλωμα

Must Read

Ρομά αγνόησαν το αστυνομικό μπλόκο, με αποτέλεσμα να καταλήξουν με χειροπέδες, μετά από «κινηματογραφική» καταδίωξη που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στη Χαλκίδα.

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας που είχαν στήσει μπλόκο για ελέγχους, έκαναν σήμα σε διερχόμενο αυτοκίνητο να σταματήσει, αλλά ο οδηγός του, όχι μόνο δεν υπάκουσε, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα, στην προσπάθειά του να διαφύγει. Ακολούθησε αγωνιώδης καταδίωξη, με τον νεαρό Ρομά που βρισκόταν στο τιμόνι του καταδιωκόμενου οχήματος να στρίβει με ταχύτητα στην οδό Μιαούλη και να πέφτει πάνω σε μία σταθμευμένη μηχανή. Ως αποτέλεσμα, οι αστυνομικοί κατάφεραν, πλέον, να τον ακινητοποιήσαν και τον συλλάβουν, μαζί με τον συνοδηγό του, επίσης Ρομά.

Όπως διαπιστώθηκε και οι δυο συλληφθέντες κυκλοφορούσαν παράνομα, με τον οδηγός να μην κατέχει ούτε καν δίπλωμα. Αφού κόπηκαν τα σχετικά πρόστιμα, οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν και τους μετέφεραν στα κρατητήρια, ενώ προχώρησαν και στην κατάσχεση του αυτοκινήτου. Για την υπόθεση ενημερώθηκε και ο Αντεισαγγελέας Υπηρεσίας Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί βρήκαν τα στοιχεία του κατόχου της μηχανής μέσω των πινακίδων, ο οποίος, μόλις είδε τη μηχανή του σε αυτά τα χάλια, έπαθε σοκ, τονίζοντας ότι θα καταθέσει και μήνυση κατά του Ρομά που έπεσε πάνω του.

  • Δείτε σχετικό βίντεο:

*πηγή φωτό – βίντεο: eviazoom.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This