Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

Τι υποστηρίζει ο άνθρωπος που «έδειξε» η Σοφία Μπεκατώρου στις καταγγελίες της

Ζήτησε σεβασμό «από την Πολιτεία, τους θεσμικούς φορείς και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ) Αριστείδης Αδαμόπουλος, είναι ο άνθρωπος που «έδειξε» η Σοφία Μπεκατώρου, ως αυτόν που την κακοποίησε σεξουαλικά το 1998 και ενώ ήταν ακόμη νεαρή αθλήτρια.

Ο κ. Αδαμόπουλος μετά τη γνωστοποίηση του ονόματός του έκανε γραπτή δήλωση ζητώντας σεβασμό «από την Πολιτεία, τους θεσμικούς φορείς, και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης», για την οικογένειά του, τα παιδιά και τα εγγόνια του και «να αναμείνουν όσα υποχρεούμαι πλέον να εισφέρω σε κάθε αρμόδια αρχή και να αποστούν από κάθε ενέργεια που θα θυματοποιήσει περαιτέρω μέλη της οικογενείας μου και εμένα προσωπικά».

Και συνεχίζει: «…αποτελεί ελάχιστη κατάκτηση κάθε δημοκρατικού κράτους δικαίου και αντίστοιχη υποχρέωση των θεσμικών του φορέων και των ΜΜΕ να μη στοχοποιούν πρόσωπα, να μην διακινούν τις φωτογραφίες τους, και να μην έχουν ήδη καταδικάσει τον δήθεν ‘θύτη’, προτού του δοθεί η ευκαιρία να εκφέρει τη δική του άποψη για γεγονότα που δημοσιοποιήθηκαν από τρίτους».

Η εστίαση του κ. Αδαμόπουλου είναι στην κοινή γνώμη: «Είναι αναμενόμενο καταγγελίες που εισφέρονται εις βάρος μου από δημόσιο πρόσωπο, μεγάλης αναγνωρισιμότητας και ευρείας κοινωνικής απήχησης, να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, να δημιουργούν αισθήματα συμπόνοιας για την καταγγέλλουσα και αποστροφής για τον φερόμενο “θύτη”».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ