Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021

Στο Προεδρικό Μέγαρο η Σ. Μπεκατώρου μετά την καταγγελία – Συνάντηση με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Η αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου για την σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί πριν από 23 χρόνια συντάραξε ολόκληρη τη χώρα. Οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες «τρέχουν» με φρενύρεις ρυθμούς. Παραίτηση στελεχών από την ΕΙΟ, διακοπή της δωρεάς του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και δηλώσεις-κόλαφος από παράγοντες του αθλητισμού και όχι μόνο.

Η καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε από μεγαλοστέλεχος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας έκανε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου να καλέσει στο Προεδρικό Μέγαρο την Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου, αύριο, Δευτέρα, στις 14:00.

Υπενθυμίζεται, ότι μετά την αποκάλυψη αρχικά στο Marie Claire και στη συνέχεια στην διαδικτυακή Ημερίδα, με θέμα «Start to Talk/Σπάσε τη Σιωπή – Μίλησε, Μην Ανέχεσαι», που διοργάνωσε το υφυπουργείο Αθλητισμού, η Σοφία Μπεκατώρου «έδωσε» και το όνομα του στελέχους που την εκμεταλλεύτηκε.

Ο λόγος για τον αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ιστιοπλοΐκής Ομοσπονδίας Αριστείδη Αδαμόπουλο, που βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΙΟ από τη δεκαετία του ‘90, όπως και σχεδόν το σύνολο των διοικούντων της Ομοσπονδίας κι από τον Ιούνιο του 1997 εκτελεί χρέη αντιπροέδρου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ