Εξέλιξη με το G3 που βρέθηκε σε σακούλα στη Μυτιλήνη

Η παρτίδα του 1995 και ο σειριακός αριθμός...

Must Read

Αναστάτωση προκλήθηκε πριν λίγες μέρες στη Μυτιλήνη, όταν βρέθηκε σε σακούλα G3 του Ελληνικού Στρατού.

Οι Αρχές άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της περίεργης αυτής υπόθεσης. Το G3 προέρχεται από παρτίδα όπλων που κατασκευάστηκαν από το εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Όπλων στο νομό Αχαΐας το 1995. Από τον σειριακό αριθμό του πολεμικού όπλου προέκυψε ότι μαζί με ένα ακόμα παλαιού τύπου στρατιωτικό όπλο (σε αναστολή εδώ και 20 χρόνια), παραδόθηκε σε Σκοπευτικό όμιλο της Μυτιλήνης για την εξάσκηση των μελών του.

Η έρευνα οδήγησε σε κάτοικο του νησιού, που ήταν και ο τελευταίος πρόεδρος του Ομίλου πριν τη αναστολή λειτουργίας του, στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Όμως ο ίδιος ισχυρίζεται ότι παρέδωσε στην Αστυνομία και στο Στρατό τον οπλισμό που κατείχε ο Όμιλος, χωρίς να έχει προκύψει- μέχρι στιγμής- δελτίο παράδοσης του οπλισμού είτε στο Στρατό, είτε στην Αστυνομία.

Η έρευνα πάντως συνεχίζεται καθώς μένουν ακόμη ερωτήματα να απαντηθούν…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This