Χάος και σύγχυση με τους εμβολιασμούς ηλικιωμένων στο Δρομοκαΐτειο από ψυχιάτρους

Ένας παθολόγος για 450 νοσηλευόμενους ασθενείς και ταυτόχρονα για να κάνει τα εμβόλια!

Must Read

Σεισμό προκαλούν οι καταγγελίες του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου, για το εμβολιαστικό κέντρο, στο Δρομοκαΐτειο.

Ο κ. Γιαννακός αναφέρει ότι αύριο, Τετάρτη υπάρχουν 68 προγραμματισμένα ραντεβού  ηλικιωμένων όμως στο εμβολιαστικό κέντρο δεν υπάρχει παθολόγος για να εξετάσει αν οι ηλικιωμένοι μπορούν να εμβολιαστούν:

«Αύριο στο εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου υπάρχουν 68 ραντεβού για εμβόλιο και δεν υπάρχει παθολόγος να καλύψει το εμβολιαστικό κέντρο. Με εντολή της ΥΠΕ ιατρική κάλυψη στο εμβολιαστικό κέντρο θα παρέχουν δύο ψυχίατροι. Θα εξετάζουν τους ηλικιωμένους εάν μπορούν να εμβολιαστούν; Δεν έχουν τέτοια εμπειρία; Πώς θα αντιμετωπίσουν επιπλοκή; Δεν υπάρχει κάλυψη από παθολόγο και αναισθησιολόγο στο εμβολιαστικό κέντρο» καταγγέλλει.

Ο προέδρος της ΠΟΕΔΗΝ μιλώντας για τους εμβολιασμούς που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, αναφέρει ότι οι ηλικιωμένοι περίπαναν ώρες στο κρύο, ενώ όταν άνοιξε το εμβολιαστικό κέντρο παρατηρήθηκαν εικόνες συνωστισμού:«Ήρθαν ηλικιωμένα άτομα μη αυτοεξυπηρετούμενα από το πρωί την ώρα του ραντεβού τους και περίμεναν ώρες μέσα στο κρύο. Άνοιξε η πόρτα του εμβολιαστικού κέντρου και μετά περίμεναν ένας πάνω στον άλλον. Παρά τις υποδείξεις δεν τηρούσαν αποστάσεις» ανέφερε ο κ. Γιαννακός και πρόσθεσε ότι στο νοσοκομείο υπάρχει ένας παθολόγος γιατρός για 450 νοσηλευόμενους ασθενείς αλλά και για να κάνει τα εμβόλια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This