Άκαρδος χωρικός πυροβόλησε και σκότωσε αλεπουδάκι που τάιζαν οι συγχωριανοί του

Το άτυχο τετράποδο είχε μάθει να τρώει παρέα με τις γάτες του χωριού

Must Read

Επίδειξη του «ανδρισμού» του έκανε κάτοικος στο Νεοχώρι Φθιώτιδας, όταν, χωρίς να συντρέχει κανένας απολύτως λόγος, σήκωσε την καραμπίνα του και πυροβόλησε «στην ψύχρα» ένα αλεπουδάκι!

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr το άτυχο ζώο τους δυο τελευταίους μήνες πραγματοποιούσε συχνές επισκέψεις την πλατεία του χωριού, για να βρει λίγη τροφή μέσα στο χειμώνα. Μάλιστα, από τις πολλές επισκέψεις είχε εξοικειωθεί και έτρωγε μαζί με τις γάτες από την τροφή που τους έδιναν οι ελάχιστοι κάτοικοι του ορεινού χωριού της Δυτικής Φθιώτιδας.

«Μα ούτε κότες δεν έχει το χωριό, για να μπορέσει κάποιος να βρει μια δικαιολογία….», σχολίασε ένας από τους συγχωριανούς, για το στενάχωρο περιστατικό που έλαβε χώρα παραμονές των γιορτών. Οι λιγοστοί κάτοικοι την φρόντιζαν και την είχαν αγαπήσει. «Όσο μεγάλωνε η αλεπουδίτσα ερχόταν και πιο συχνά. Μάλιστα έτρωγε μαζί με τις γάτες...», αναφέρει με παράπονο ένας από τους κατοίκους που τη φρόντιζε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τραγωδία στην Κρήτη: «Ο 33χρονος είχε τις αισθήσεις του όταν τον πήρε το ασθενοφόρο»

Η οικογένεια είχε χάσει πριν από λίγα χρόνια ακόμη ένα παιδί

More Articles Like This