Πάτρα: Ο διασώστης τον επανέφερε μετά από ανακοπή και σήμερα ποζάρουν χαμογελαστοί!

Must Read

Ο διασώστης του ΕΚΑΒ Τάκης Μικές επανέφερε πριν από λίγες ημέρες στη ζωή έναν άνδρα  που είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, την ώρα που είχε βγάλει τον σκύλο του βόλτα στην Πάτρα.

Σήμερα, όπως αναφέρει το τοπικό σάιτ thebest.gr ,ο Τάκης Μικές ανάρτησε στο Facebook μια φωτογραφία του με τον άνδρα που έσωσε και ο οποίος δεν θα ξεχάσει ποτέ την συνεισφορά του διασώστη.

«Και ναι λοιπόν ιδού το θαύμα!!! Ο φίλος μου Άγγελος όρθιος! Ανάταξη ανακοπής! Για να δεις το θαύμα πρέπει να πιστέψεις σε αυτό, να μένεις πιστός στις αρχές στις αξίες και σε ότι έχεις εκπαιδευτεί και ορκιστεί να υπηρετείς» σημειώνει ο γνωστός διασώστης που δίνει και την ψυχή του για να σώσει ζωές. Και συνεχίζει: «Δεν μπορούμε πάντα να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα… αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα παρατάμε, αναγκάζομαι να προβάλλω το αυτονόητο διότι δυστυχώς δεν είναι για όλους το καθήκον αυτονόητο….

Το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι η αυτοπροβολή.  Ευχαριστώ όλους τους διαδικτυακούς φίλους για τα καλά τους λόγια, μου δίνουν μεγάλη δύναμη. Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συνάδερφο και εκπαιδευτή Παναγιώτη Κουκόπουλο που με δικό του αγώνα και πρωτοβουλία κατάφερε να περάσουμε το σχολείο ασφαλούς οδήγησης έτσι ώστε να μπορούμε να οδηγούμε γρήγορα και με ασφάλεια για την επίτευξη του στόχου! Έχω άξιους συναδέρφους και είμαι υπερήφανος για αυτούς! Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This