Έβαλε το πίτμπουλ να επιτεθεί σε ταξιτζήδες γιατί τηρούσαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό

Must Read

Εμμονή φαίνεται πως έχει ένας 26χρονος νεαρός με τους ταξιτζήδες, αφού όπως αποκάλυψε στο Creta24, ο Πρόεδρος των Ιδιοκτητών Ταξί του Νομού Ηρακλείου, Λευτέρης Πετράκης, τους επιτίθεται επανειλημμένα.

Αφορμή στάθηκε η άρνηση ενός οδηγού ταξί, να μεταφέρει εκείνος και την κοπέλα που ήταν μαζί του, στον προορισμός τους, λόγω των αυστηρών περιορισμών που έχουν επιβληθεί για την ανάσχεση της διασπορά του κορωνοϊού. Η απάντηση αυτή φαίνεται πως δεν άρεσε στον 26χρονο από την Αρκαδία και απείλησε τον οδηγό με μαχαίρι. Ο οδηγός προκειμένου να μην φτάσει η κατάσταση στα άκρα, μετέφερε τους δύο επιβάτες, όμως όταν είδαν αστυνομικούς, αναγκάστηκε να τους αποβιβάσει στη Χανιόπορτα. Ο 26χρονος συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος.

Το περιστατικό αυτό συνέβη στις 12 Ιανουαρίου. Τρεις μέρες αργότερα ο 26χρονος επέστρεψε για να πάρει την εκδίκησή του. Ο νεαρός πέρασε από την πιάτσα των ταξί στο Γιόφυρο, έσπασε ένα τζάμι από το στέγαστρο με τα χέρια του και έφυγε. Δεν σταμάτησε όμως εκεί αφού λίγες ώρες μετά επέστρεψε με τον σκύλο του, ράτσας πίτμπουλ, και επιτέθηκε σε έναν οδηγό ταξί, σκίζοντάς του τα ρούχα. Ο 26χρονος ξανασυνελήφθη όμως αφέθηκε και πάλι ελεύθερος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κ. Πετράκης, οι επιθέσεις του 26χρονου συνεχίστηκαν. Στις 19 Ιανουαρίου, ο νεαρός πήγε πάλι με τον σκύλο του στο ίδιο σημείο και απείλησε τους οδηγούς, λέγοντας «είμαι Σπάρτακος», μπερδεύοντας την καταγωγή του από την Σπάρτη με τον επαναστάτη από τη Θράκη.

Έγραψε συνθήματα στο στέγαστρο και συνελήφθη. Ωστόσο για μια ακόμη φορά αφέθηκε ελεύθερος.

Ο νεαρός όμως δεν το έβαλε κάτω και λίγες ώρες μετά ξαναπήγε στην πιάτσα των ταξί στο Γιόφυρο, επιχειρώντας να βάλει φωτιά στα ταξί με ένα γκαζάκι που είχε μαχαιρώσει. Ευτυχώς δεν τα κατάφερε.

Μετά από όλες αυτές τις επιθέσεις και απειλές, ο 26χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην ψυχιατρική κλινική.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This