Μάνα είναι μόνο μία! Ηλικιωμένη στον Βόλο δώρισε το νεφρό της για να σώσει το γιο της

Must Read

Ζωή για δεύτερη φορά στον γιο της έδωσε μια 70χρονη γυναίκα στον Βόλο, η οποία δώρισε το νεφρό της προκειμένου να τον σώσει από τον θάνατο.

Ο 46χρονος επί 4 ολόκληρα χρόνια υποβαλλόταν σε αιμοκάθαρση και ταλαιπωρούνταν ιδιαίτερα. Περίμενε υπομονετικά στη λίστα για να βρεθεί δότης για τη μεταμόσχευση νεφρού και μόλις διαπιστώθηκε πως η μητέρα του είναι συμβατή, άρχιζε να ελπίζει ξανά ότι θα μπορέσει να ατενίσει τη ζωή με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

χειρουργείο νοσοκομείο ασθενής

Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ taxydromos.gr, αφού έγινε ο απαραίτητος έλεγχος από τους γιατρούς,  μητέρα και γιος ειδοποιήθηκαν από το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός ότι όλα βαίνουν καλώς και ότι η επέμβαση θα γίνει, παρά τους περιορισμούς της πανδημίας, καθώς επρόκειτο για περιστατικό που αφορούσε σε νέο άνθρωπο. Η επέμβαση έγινε χθες Πέμπτη και διήρκησε από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα. Όλα  πήγαν καλά και σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς η κατάσταση της υγείας τόσο του λήπτη, όσο και της δότριας είναι πολύ καλή. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές οι γιατροί διαβεβαίωσαν πως αν δεν υπάρξουν επιπλοκές ο 46χρονος θα λάβει εξιτήριο από το Νοσοκομείο μετά από ένα 20ήμερο περίπου.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

Η μεταμόσχευση και μάλιστα από ζώντα δότη είναι η πρώτη το 2021, με τον πρόεδρο του Συλλόγου Νεφροπαθών Μαγνησίας «Οι Άγιοι Ανάργυροι» Βασίλη Γιαννάκο να εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή του, καθώς αποτελεί θετικό οιωνό και για τη συνέχεια.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This