Δημοσκόπηση που προβληματίζει: Έξι στους 10 Έλληνες θεωρούν ότι η κυβέρνηση λειτουργεί με το «βλέποντας και κάνοντας»! (video)

Tο 62% έκρινε αρνητικά τον εμβολιασμό κυβερνητικών αξιωματούχων

Must Read

Τη νέα μεγάλη δημοσκόπηση της ALCO για λογαριασμό του OPEN παρουσίασε το κανάλι της Παιανίας, η οποία έδειξε τι πιστεύουν οι πολίτες για τον εμβολιασμό, τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση, καθώς και την πρόθεση ψήφου για τα πολιτικά κόμματα.  

Η δημοσκόπηση παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN το βράδυ της Παρασκευής, όπου, όσον αφορά στο θέμα του εμβολιασμού, έδειξε πως το 62% κρίνει αρνητικά τον εμβολιασμό κυβερνητικών αξιωματούχων που δεν ήταν αρχικά στο πρόγραμμα. Επίσης, το 60% των ερωτηθέντων κρίνει ότι η κυβέρνηση λειτουργεί με «βλέποντας και κάνοντας» για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ το 32% ότι έχει σχέδιο.

Το 43% των πολιτών που συμμετείχε στη δημοσκόπηση, δήλωσε ότι δεν είναι ικανοποιημένο από τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος των εμβολιασμών, ενώ το 36% εξέφρασε θετική άποψη. Παράλληλα, το 48% των πολιτών δήλωσε ότι θα εμβολιαστεί αμέσως, ποσοστό που τον Δεκέμβριο ήταν στο 33%.

Μοιρασμένοι, εξάλλου, είναι οι πολίτες όσον αφορά στα μέτρα στήριξης που έχει λάβει η κυβέρνηση, με το 45% να απαντά αρνητικά και το 41% θετικά.

Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 15,1 ποσοστιαίες μονάδες, με το κυβερνών κόμμα να συγκεντρώνει ποσοστό της τάξεως του 39% και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης 23,9%. Ακολουθούν το ΚΙΝΑΛ με 5,9%, το ΚΚΕ με 5,7%, η Ελληνική Λύση με 4,1% και το ΜέΡΑ25 με 2,7%.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του OPEN:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This