«Φούσκωσε» το ποτάμι της Ηλείας και πλημμύρισε η περιοχή στον Κακόβατο – Εγκλωβίστηκε ένας ηλικιωμένος

Must Read

Στο ίδιο έργο θεατές βρέθηκαν οι κάτοικοι του Κακοβάτου που για ακόμη μια φορά είδαν το χωριό τους να πλημμυρίζει από το ποτάμι της περιοχής, που «φούσκωσε» μετά τη χθεσινή νεροποντή που έπληξε τη Ζαχάρω.

Τα νερά του τοπικού ποταμού «φράκαραν» στο γεφύρι της σιδηροδρομικής γραμμής και πέρασαν παράλληλα με αυτή προς τα σπίτια με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σε πολλές περιπτώσεις στο νότιο και ανατολικό τμήμα του χωριού. Ως εκ τούτου, μετά τις 23:00 χθες το βράδυ, οι κάτοικοι στον Κακόβατο κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τον ίδιο εφιάλτη με τον Δεκέμβρη του 2013, αφού είδαν τις αυλές και τα υπόγεια των σπιτιών του να πλημμυρίζουν, όπως κι εκατοντάδες στρέμματα γης, δρόμους και άλλα σημεία.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κινητοποιήθηκε με δυνάμεις από την Κρέστενα, τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία με επικεφαλής τον υποδιοικητή της Π.Υ. Πύργου Νίκο Σμαρνάκη και τον προϊστάμενο του Π.Κ. Κρεστένων Κώστα Δρακόπουλο με ολονύχτια προσπάθεια μέσα στα νερά και με την συνδρομή της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ζαχάρως.

Μάλιστα, οι πυροσβέστες χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν έναν ηλικιωμένο, καθώς η έκταση γύρω από το σπίτι του πλημμύρισε. Προβλήματα και ζημιές προκλήθηκαν και στην  περιοχή γύρω από το λίμνη Καϊάφα, όπου υπερχείλησαν αποστραγγιστικές τάφροι και στο Ξηροχώρι, όπου σημειώθηκαν τοπικά κατολισθήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This