Συνελήφθη ο προπονητής που κατηγορείται ότι είχε βιάσει 11χρονη αθλήτρια – Αρνείται τις κατηγορίες

«Η μάνα της ήξερε και συμφωνούσε»

Must Read

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται και επίσημα ο προπονητής της ιστιοπλοίας που κατηγορείται από μία πρωταθλήτρια ότι την βίασε στην ηλικία των έντεκα ετών. Η σύλληψη του προπονητή έγινε με ένταλμα που εξέδωσε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Νίκος Στεφανάτος που διενεργεί τη σχετική προκαταρκτική εξέταση, κάτω από άκρα μυστικότητα, έλαβε τα τελευταία 24ωρα καταθέσεις από την αθλήτρια και τους γονείς της. Στην συνέχεια, οι εισαγγελικές αρχές προχώρησαν στην έκδοση του εντάλματος σε βάρος του προπονητή. Οι κατηγορίες που του αποδίδονται είναι σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια.

«Πηγαίναμε για γάμο, είχε συμφωνήσει και η μάνα της»

Από την πλευρά του, ο 38χρονος δεν αποδέχεται τον όρο βιασμός, υποστηρίζοντας ότι είχε σχέση με την 11χρονη και μάλιστα ήθελε να την παντρευτεί.

«Είναι όλο ψευδές. Υπήρχε συναίνεση και με τη μητέρα και με τη μικρή και δεν ήταν ούτε 11 ούτε 12. Ήταν 15 χρονών και πηγαίναμε για γάμο, είχε συμφωνήσει η μητέρα της» είπε ο προπονητής και συμπλήρωσε: «Ένα χρόνο ολόκληρο με πιλάτευε η μάνα της. Και την έκανε την τούμπα τελευταία στιγμή, όταν κατάλαβε ο άνδρας της, τι συνέβαινε. Μπροστά στους γονείς μου ήμασταν οικογένεια. Και της είχα πει ότι “θέλω να πάρω την κόρη σου” και μου έδινε την άδεια να βγαίνουμε και μαζί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This