Τετάρτη 16/6/2021

Χαμός στη Θεσσαλονίκη: Οδηγός του ΟΑΣΘ έβρισε σαν… λιμενεργάτης επιβάτη που του έκανε παρατήρηση! (video)

Οι παρευρισκόμενοι φοβήθηκαν για την ασφάλειά τους

Τη μήνη οδηγού του ΟΑΣΘ προκάλεσε διαμαρτυρία επιβάτη περί καθυστέρησης στο δρομολόγιου αστικού λεωφορείου, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να δεχθεί φραστική επίθεση του χειρίστου είδους, ενώ στο τσακ γλίτωσε και τη… χειροδικία σε βάρος του!  

Το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης στο πρώτο δρομολόγιο της γραμμής Χ1 που ξεκινά από το αεροδρόμιο Μακεδονία όπου, σύμφωνα με το thestival.gr, διάφοροι επιβάτες, μαζί και εκείνος που δέχτηκε την υβριστική επίθεση από τον οδηγό, διαμαρτυρήθηκαν γιατί το δρομολόγιο ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου 10 λεπτών. «Ο οδηγός ήταν εκτός εαυτού. Προφανώς και δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει κι όμως το έκανε. Φοβηθήκαμε για την ασφάλειά μας. Αρνούμαι να σχολιάσω τον τρόπο με τον οποίο μίλησε στον επιβάτη που καθόταν από πίσω του. Ούτε το χειρότερο είδος ανθρώπου δεν θα μιλούσε με αυτό τον τρόπο», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Επιβάτης κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο μέρος του επεισοδίου και στο βίντεο που ακολουθεί ακούγεται ο οδηγός να ξεστομίζει απίστευτες βρισιές εναντίον επιβάτη, φτάνοντας, μάλιστα, στο σημείο να τον απειλήσει ότι… θα τον δείρει!

  • Δείτε το εν λόγω βίντεο:

*πηγή βίντεο: thestival.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ