Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021

Για βαριές εργασίες στον κήπο και στον χωράφι η λύση είναι Dimko

Οι εργασίες στο χωράφι ή στον καλλιεργήσιμο κήπο σας δεν σταματούν ποτέ. Αν θέλετε συνεχώς να είστε σε ετοιμότητα, τότε ορισμένα εργαλεία κατάλληλα για ιδιωτική χρήση θα σας βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε τις δουλειές σας όχι μόνο πιο γρήγορα αλλά και πιο εύκολα.

Σας προτείνουμε τρία κορυφαία μηχανήματα που λειτουργούν είτε με μπαταρία ή βενζίνη είτε είναι ηλεκτρικά. Το κάθε είδος έχει τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματά του και εξετάζοντάς τα μπορείτε να καταλήξετε, αναλόγως των αναγκών σας.

Κονταροπρίονα βενζίνης

Τα κονταροπρίονα βενζίνης είναι χρήσιμα στο κλάδεμα ψηλών δέντρωνκαι μπορούν να γίνουν ένας πραγματικά χρήσιμος βοηθός. Το κονταροπρίονο βενζίνης της Kraft διαθέτει υψηλό επίπεδο απόδοσης και είναι αποτελεσματικό σε πολύ μικρό χρόνο, χωρίς ο χρήστης να κουράζεται. Αν και χρησιμοποιούνται πρωτίστως για επαγγελματική χρήση, ακόμα και ένας περιστασιακός χρήστης που γνωρίζει την λειτουργία τους μπορεί κάλλιστα να τα χρησιμοποιήσει με επιτυχία.

Xορτοκοπτικά ηλεκτρικά

Τα ηλεκτρικά χορτοκοπτικά, όπως το turbo της Gardena, μπορούν να σας ακολουθήσουν 6 μέτρα μακριά από την πρίζα ή και περισσότερα ανάλογα το μοντέλο. Το χορτοκοπτικό που σας προτείνουμε είναι πολύ οικονομικό, δεν χρειάζεται καθόλου συντήρηση και φυσικά δεν εκπέμπει ρύπους.

Αλυσοπρίονα επαναφορτιζόμενα

Τα αλυσοπρίονα μπαταρίας είναι ιδανικά για ερασιτέχνες. Το μοντέλο της OregonCS300 με μπαταρία ιόντων λιθίου 36V που θα βρείτε εδώ μπορεί να κλαδέψει αθόρυβα χωρίς την εκπομπή ρύπων. Έως 3 άτοκες δόσεις και δωρεάν μεταφορικά!

Βρείτε κάθε μηχάνημα που σας ενδιαφέρει στο ηλεκτρονικό κατάστημα Dimko!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ