Επώνυμα ρούχα για σύγχρονους άνδρες – Απαραίτητα outfits για κάθε ηλικία!

Must Read

H σωστή επιλογή ρούχων διαμορφώνει το στυλ και τη διάθεση του σύγχρονου άνδρα. Όταν τα ανδρικά ρούχα είναι επώνυμα και ποιοτικά, τότε από μόνα τους αποτελούν τη βάση για συνδυασμούς casual, formal και smart.

Σας προτείνουμε 3+1 κομμάτια που πρέπει να έχει κάθε άνδρας στην ντουλάπα του για να μπορεί να συνδυάζει με τα τζιν του και τα chinos του ή με τα κοστούμια του. Ιδέες από διάδημα και αγαπημένα brands που και οι Έλληνες άνδρες αγαπούν πολύ να αγοράζουν.

Φούτερ και Πόλο Gant

Το ρουάφούτερ είναι μία εναλλακτική εκδοχή του μαύρου και μπορεί να συνδυαστεί με τις ίδιες ακριβώς αποχρώσεις κάνοντας μάλιστα και πιο εντυπωσιακή αντίθεση. Η νέα χειμερινή συλλογή της Gant, ήρθε για να μείνει και να αποτελέσει έμπνευση για νέα look.

H μακρυμάνικη μπλούζα Gant σε στυλ polo, θα αποτελέσει μία πολύ συχνή επιλογή σας σχεδόν όλες τις εποχές του χρόνου. Το μπορντώ χρώμα είναι top επιλογή των ανδρών πλέον και μπορεί να συνδυαστεί με πουλόβερ σε κάθε απόχρωση. Η δίκουμπηπατιλέτα έχει δίχρωμες λεπτομέρειες που δημιουργούν ένα αρμονικό contrast με το χρώμα της μπλούζας. Περισσότερα, εδώ.

Πουκάμισο Napapijri

Ένα καρό πουκάμισο είναι σίγουρα μέσα στη λίστα με τα casual πουκάμισα που μπορεί κανείς να τα φορέσει με άπειρους συνδυασμούς. Από το brand Napapijri, που έτσι κι αλλιώς προτείνει κάθε σεζόν ξεχωριστά και ποιοτικά ρούχα, μπορείτε να βρείτε πουκάμισα με extra πόντους γοητείας.

Μπλούζα Polo Ralph Lauren

Κοντομάνικη άσπρη Polo με διχρωμία στον γιακά και κανονική γραμμή. Μία έξυπνη επιλογή για πολλούς μήνες του χρόνου που θα φοράτε ξανά και ξανά. Βρείτε την μπλούζα εδώ.

Περισσότερα ανδρικά ρούχα με την υπογραφή των μεγαλύτερων brands, eponymarouxa.gr.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This