Τετάρτη 28/7/2021

Φοιτητές αναρωτιούνται «εδώ δεν κολλάει;» εντός μεγάλου αθηναϊκού εμπορικού κέντρου!

Εκατοντάδες φοιτητές συγκεντρώθηκαν έξω από το Υπουργείο Παιδείας, ζητώντας να ανοίξουν οι σχολές

Συμβολική παρέμβαση πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα ομάδα φοιτητών στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens, αναρτώντας πανό στο οποίο έγραφαν «εδώ δεν κολλάει;»!

Ειδικότερα, πανό στο συγκεκριμένο πανό έγραφαν «Εδώ δεν κολλάει; Ανοίξτε τώρα τις σχολές μας με όλα τα μέτρα προστασίας». Κατόπιν, φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας πραγματοποίησαν συγκέντρωση με αίτημα να ανοίξουν οι σχολές έξω από το Υπουργείο Παιδείας, όπου, για αρκετή ώρα παρέμειναν εκατοντάδες φοιτητές, τηρώντας τις αποστάσεις και ζητώντας να συναντηθούν με την ηγεσία του υπουργείου, για να παραδώσουν τα αιτήματα τους.

«Αυτό που έχουμε ανάγκη δεν είναι οι κάμερες και η αστυνομία, αλλά οι ανοιχτές σχολές και οι υψηλού επιπέδου σπουδές! Έχουμε ανάγκη από δωρεάν σίτιση και στέγαση, από μόνιμο προσωπικό για να ξαναλειτουργήσουν οι σχολές μας με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας μας! Θέλουμε όλα αυτά που μας έχει στερήσει η πολιτική όλων των κυβερνήσεων. Με τα 30 εκατομμύρια να ανοίξουν οι σχολές! Όχι σε αστυνομία και διαγραφές! Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα μας να μιλάμε, να αντιδρούμε, να διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον!», σημειώνεται σε σχετική ανάρτηση της πρωτοβουλίας των φοιτητών.

*πηγή φωτό: ThePressProject

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ