Μικροσυσκευές υψηλών προδιαγραφών από την Παρουσίαση

Must Read

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά στη ζωή, το ίδιο ισχύει και στην κουζίνα! Οι μικροσυσκευές όπως καφετιέρες, βραστήρες, φρυγανιέρες προσφέρουν μία άνετη καθημερινότητα, ένα λαχταριστό πρωινό για όλη την οικογένεια και ροφήματα για κάθε εποχή του χρόνου.

Τι λείπει για να ολοκληρώσετε τη συλλογή σας; Σας προτείνουμε μερικά από τα περιζήτητα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που θα καλύψουν τις ανάγκες σας με το παραπάνω.

Καφετιέρες

Ο καφές είναι το ξεκίνημα της μέρας σας, ο συνοδοιπόρος σας στην εργασία και στις δουλειές. Με μία κούπα μοσχοβολιστό καφέ, η διάθεσή σας αλλάζει, ειδικά όταν προέρχεται από καφετιέρες επώνυμης ποιότητας και κορυφαίουdesign!

Kitchen Aid Καφετιέρα 12 φλ. Με σπιράλ κεφαλή Drip Coffee Empire Red

Καφετιέρα φίλτρου 1,7lt (12 φλιτζανιών) με σπιράλ κεφαλή και προγραμματιζόμενη θερμαινόμενη επιφάνεια. Εύχρηστη με απλά κουμπιά επιλογής για την ένταση της παρασκευής, για μικρές ποσότητες. Διατηρεί τη θερμοκρασία για 40 λεπτά.

Με μόνιμο φίλτρο πολλαπλών χρήσεων Gold Tone με κλίμακα δοσολογίας και αφαιρούμενο δοχείο νερού, με μεγάλο άνοιγμα και πίνακα δοσολογίας. Ακόμη μπορείτε να ρυθμίσετε 2 διαφορετικές ώρες παρασκευής καφέ, μια για τις καθημερινές και μία για το Σαββατοκύριακο! 2 χρόνια εγγύηση. Περισσότερα χαρακτηριστικά θα βρείτε εδώ.

WMF Καφετιέρα Thermo Aroma για 8 φλυτζάνια σειρά Stelio

Ετοιμάζει 8 φλυτζάνια καφέ στη στιγμή και διαθέτει θερμομονωτική κανάτα Aroma. Διαθέτει προστασία ενάντια στο στάξιμο και την υπερχείλιση, φωτιζόμενο κουμπί έναρξης λειτουργίας και πλάκα θέρμανσης με αυτόματο κλείσιμο. Έχει το απόλυτο design με το γνωστό ανοξείδωτο ατσάλι Cromargan 18/10 της WMF.

Βραστήρες

Kitchen Aid Βραστήρας 1,5 lt Empire Red σειρά Loft

Έχει μεγάλη χωρητικότητα 1.5lt και διπλά τοιχώματα από 100% ανοξείδωτο ατσάλι για να  διατηρεί το νερό ζεστό για περισσότερη ώρα, να μειώνει το θόρυβο και να είναι η συσκευή πιο δροσερή στο άγγιγμα.

Ένας μοντέρνος βραστήρας KitchenAid που μπορεί να παραμείνει στον πάγκο της κουζίνας σας, προσφέροντας μία χρωματική νότα στον χώρο. 2 χρόνια εγγύηση!

Φρυγανιέρες

WMF Φρυγανιέρα 2 θέσεων 900Watt σειρά Stelio

Ανοξείδωτη φρυγανιέρα, με 7 ρυθμιζόμενες επιλογές ψησίματος και λειτουργία κεντραρίσματος της φέτας για ομοιόμορφο ψήσιμο. Τα φωτισμένα κουμπιά λειτουργίας περιλαμβάνουν διακοπή, ζέσταμα, ψήσιμο, ξεπάγωμα, και λειτουργία για ψωμάκια/κουλουράκια! Εγγύηση 2 χρόνων.

Χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν:

  • Επιπλέον λειτουργία ανύψωσης
  • Ανοξείδωτη σχάρα ψησίματος για ρολά και κρουασάν
  • Αποσπώμενος δίσκος για ψίχουλα
  • Αυτόματη διακοπή ασφαλείας

Βρείτε επιπλέον μικροσυσκευές στην parousiasi.gr που θα τελειοποιήσουν την κουζίνα σας και θα σας προσφέρουν ποιότητα και λειτουργικότητα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This