Τρίτη 27/7/2021

Ρόδος: Στην αντεπίθεση ο «σεξομανής» γυναικολόγος! Κατέθεσε αγωγή και ζητά 120.000 ευρώ αποζημίωση

Σε βάρος του έχουν υποβάλλει μηνύσεις 20 γυναίκες για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κ.α

Στην αντεπίθεση πέρασε ο γυναικολόγος της Ρόδου που κατηγορείται από τουλάχιστον 20 γυναίκες για σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος τους.

Ο μαιευτήρας προσέφυγε, χθες, στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου και κατέθεσε αγωγή  αποζημίωσης από αδικοπραξία κατά της πρώτης γυναίκας που τον καταμήνυσε. Με την αγωγή του αρνείται κατηγορηματικά τα όσα καταγγέλθηκαν εις βάρος του και ζητά αποζημίωση ύψους 120.000 ευρώ για τις βλάβες που διατείνεται ότι υπέστη λόγω της μηνύσεως που του υπέβαλε και των όσων ακολούθησαν.

Σεξουαλική παρενόχληση γυναικολόγος στην Καλλιθέα

Ο γιατρός διώκεται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου προς αντίσταση κατ’ εξακολούθηση και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Η κυρία ανάκριση για την υπόθεση ξεκινά με βάση τις κλήσεις που έχουν αποσταλεί στις φερόμενες ως θύματα την 4η Φεβρουαρίου, ενώ θα συνεχίσει έως και τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου.

Με την ολοκλήρωση των καταθέσεων των φερόμενων ως θυμάτων θα ακολουθήσει η απολογία του. Θυμίζουμε ότι η 55χρονη μητέρα 4 παιδιών και γιαγιά 2 εγγονών που υπέβαλε την πρώτη από τις 20 μηνύσεις προανήγγειλε πρόσφατα με αίτησή της δια της πληρεξουσίας δικηγόρου της, την υποβολή και νέας μηνύσεως εις βάρος του γυναικολόγου.

γυναικολόγος

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» ο γιατρός δηλώνει θύμα σκευωρίας σε μία υπόθεση που όπως τονίζει μεθοδεύτηκε από την ίδια την οποία παρουσιάζει ως πρώην ερωμένη του. Στους ισχυρισμούς του αυτούς εμμένει σε καταθέσεις που έδωσε ο ιατρός και αποτελούν σύμφωνα με τις πληροφορίες και την βάση της αγωγής που υπέβαλε.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ