Δίωξη σε βάρος του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ για τις συγκεντρώσεις των νοσοκομειακών

Τέρμα τα παλαμάκια!

Must Read

Ποινική δίωξη για απείθεια ασκήθηκε σε βάρος του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλη Γιαννακού, για τη διαδήλωση των νοσοκομειακών που έγινε στις 30 Σεπτεμβρίου έξω από το υπουργείο Υγείας στην οδό Αριστοτέλους.

Είναι η πρώτη δίωξη που ασκείται μετά από δικογραφία που σχημάτισε εναντίον του η Ελληνική Αστυνομία, για την κατηγορία της παραβίασης των κανόνων που ορίζει ο νέος νόμος για τις συναθροίσεις.
Η δικογραφία αφορά την συγκέντρωση που πραγματοποίησε η ΠΟΕΔΗΝ στις 30 Σεπτεμβρίου έξω από το υπουργείο Υγείας στην οδό Αριστοτέλους.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, αν και ο ειδικός διαμεσολαβητής αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. είχε ενημερώσει τους συγκεντρωμένους να παραμείνουν στον χώρο του πεζοδρομίου, βγήκαν στο δρόμο, εμποδίζοντας την κυκλοφορία των οχημάτων.
Τότε είχαν προκληθεί επεισόδια μετά την παρέμβαση των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης που διέλυσαν τη συγκέντρωση.
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων είχε τραυματιστεί ένας αστυνομικός.
Η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μ. Γιαννακού είναι η πρώτη εφαρμογή του νόμου για τις συναθροίσεις μετά την ψήφιση του το περασμένο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This