Κορονοπάρτι σε απόσταση αναπνοής από την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά!

Σύλληψη ιδιοκτήτη μπαρ με 19 θαμώνες στο Ρέντη

Must Read

Ανεξέλεγκτη είναι πλέον η κατάσταση με εκατοντάδες πολίτες ιδιαίτερα μικρής ηλικίας που δεν φορούν μάσκες, ενώ συνωστίζονται έξω από καφετέριες και άλλα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην ευρύτερη περιφέρεια του Πειραιά.

“Κορυφή του παγόβουνου” αποτέλεσε ο συνωστισμός πολιτών έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε απόσταση λίγων μέτρων από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Εναντίον των πολιτών επιβλήθηκαν πρόστιμα για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων αποτροπής διάδοσης του κορονοϊού.

Όμως δεν τηρήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του υπευθύνου του καταστήματος, καθώς ήταν απών.

Αντίθετα η αυτόφωρη διαδικασία τηρήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε μπαρ στην περιοχή του Ρέντη όπου συνωστίζονταν 19 θαμώνες.

Σε βάρος των πολιτών επιβλήθηκε το πρόστιμο των 300 ευρώ, ενώ ο υπεύθυνος του καταστήματος οδηγήθηκε στα δικαστήρια του Πειραιά στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης, παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο για να δικαστεί.

Όλα αυτά ενώ έχει ήδη απομακρυνθεί ο υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πειραιά που φέρεται να έκανε τα “στραβά μάτια” στη λειτουργία μπαρ πριν την επιβολή του δεύτερου lockdown. Εναντίον του έχει σχηματιστεί δικογραφία από το Γραφείο Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας, ενώ μετακινήθηκε δυσμενώς στο Τμήμα Μεταγωγών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This