Παρασκευή 30/7/2021

Έξαλλοι οι πελάτες για τα πρόστιμα σε καφέ: «Να τον κλέψω τον καφέ; Τι θέλετε;» (video)

«Έχουμε φάει που έχουμε φάει, τόση ανεργία, μου δίνεις και πρόστιμο;»

Πανικός επικρατεί με τους ελέγχους σε καφέ όπου οι πελάτες απαγορεύται πλέον να περιμένουν το ρόφημά τους μέσα στο κατάστημα.

Τα πρόστιμα είναι 300 ευρώ για τους πελάτες που περιμένουν να παραλάβουν τον καφέ τους μέσα στο μαγαζί και 3.000 ευρώ για τις επιχειρήσεις που τους το επιτρέπουν.

Χαρακτηριστικό της εξάντλησης των πολιτών για τα αυστηρά μέτρα ήταν το επεισόδιο που κατέγραψε το Star με έναν πελάτη να διαμαρτύρεται για το πρόστιμο που έλαβε επειδή βρισκόταν στο κατάστημα.

«Έχουμε φάει που έχουμε φάει, τόση ανεργία εδώ και τόσο καιρό, μου δίνεις πρόστιμο τώρα επειδή μπήκα να πληρώσω στο μαγαζί. Τι να τον κάνω τον καφέ, να τον κλέψουμε; Να μην πιω; Τι θέλετε;» ακούγεται να λέει έξαλλος ο πελάτης.

Κάποιος από το κλιμάκιο το ελέγχου σχολίασε «Είσαστε δύο μέσα στο κατάστημα» και οι διαμαρτυρόμενοι αντέκρουσαν με… αποστομωτική απάντηση: «Τι είμαστε; Και εσείς που μπήκατε, γίναμε 5. Τι θέλετε να παίξουμε μπιρίμπα;»

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ