Επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία των εφημερίδων «Espresso», «Δημοκρατία» και «Εστία»

Must Read

Στο στόχαστρο αγνώστων δραστών μπήκαν για μια ακόμη φορά τα ξημερώματα τα γραφεία του Ομίλου ΕΣΤΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΜΜΕ που εκδίδει μεταξύ άλλων τις εφημερίδες «Espresso», «Δημοκρατία» και «Εστία»

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ήταν λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα όταν οι δράστες τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο του κτιρίου που στεγάζονται οι εφημερίδες, στην οδό Ερατοσθένους στο Παγκράτι. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου.

Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις αλλά και κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και συνέλεξαν κομμάτια από τον εκρηκτικό μηχανισμό προκειμένου αυτά να εξεταστούν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Τις έρευνες για την επίθεση στα γραφεία των τριών εφημερίδων έχει αναλάβει η Ασφάλεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This