Πέμπτη 29/7/2021

Παρέμβαση του Προκόπη Παυλόπουλου για τα Εθνικά Θέματα σε μία κρίσιμη στιγμή

Οι εθνικές θέσεις και οι κόκκινες γραμμές και όπως σφυρηλατήθηκαν από τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Την Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα δώσει συνέντευξη στο δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη, στο πλαίσιο της γνωστής εκπομπής του ΚΡΗΤΗ TV «Αντιθέσεις».  Η συνέντευξη αυτή θα καλύψει όλο το πεδίο των Εθνικών μας Θεμάτων και του Κυπριακού, αν θυμηθούμε τις πρόσφατες δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν για την Κύπρο.  

Είναι φυσικό, με βάση τον τρόπο που γίνονται όλες οι παρεμβάσεις του μετά την λήξη της θητείας του ως Προέδρου της Δημοκρατίας, ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος θα αναφερθεί στα Εθνικά Θέματα υπό καθαρά θεσμικούς όρους.  Δηλαδή πώς μπορούν να στηριχθούν τα Εθνικά μας Θέματα σύμφωνα με το Διεθνές και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο.

Στην ουσία θα πρόκειται για μια τηλεοπτική παρουσίαση των θέσεων που έχει διατυπώσει ο Προκόπης Παυλόπουλος στο πρόσφατο βιβλίο του «Μελέτες για τα Εθνικά Θέματα και το Κυπριακό Ζήτημα» (εκδ. Ευρασία), φυσικά με τις προσθήκες που  είναι επίκαιρες λόγω της έναρξης των διερευνητικών επαφών.

Η εκπομπή θ’ αρχίσει στις 21.45.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ