Κρήτη: «Σπάει» καρδιές το μήνυμα αγάπης ενός πιτσιρικά στην γιαγιά του που νοσηλεύεται με κορωνοϊό! (video)

Must Read

Δεν υπάρχουν λόγια, λέξεις για να περιγράψει κανείς τον ξεχωριστό τρόπο που βρήκε ένα πιτσιρικάκι στην Κρήτη για να στείλει μήνυμα αγάπης και στήριξης στην 65χρονη γιαγιά του που δίνει μάχη με τον κορωνοϊό στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ο μικρός βρέθηκε έξω από το νοσοκομείο και σήκωσε πλακάτ με την ελπίδα να το δει μέσα από το δωμάτιο η γιαγιά του. Και το…θαύμα έγινε…! Όπως αναφέρει το τοπικό σάιτ, creta24.gr, το συγκινητικό αυτό στιγμιότυπο δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την κόρη της 65χρονης. Σύμφωνα με την ίδια, η 65χρονη γυναίκα εισήχθη το Σάββατο στο ΠΑΓΝΗ με οξύ αναπνευστικό και μέχρι το πρωί της Τρίτης η κατάσταση της υγείας της δεν είχε βελτιωθεί. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, επισκέφθηκε την μητέρα της με τον γιο της.

«Φορτίστηκε πολύ συναισθηματικά φοβήθηκα μήπως δεν της έκανα καλό. Όμως από το βράδυ εκείνο, δεν χρειάστηκε περισσότερο οξυγόνο και η κατάσταση είναι σταθερή» τονίζει η ίδια.

Η ανάρτηση:

«Η γιαγιά(ετών 65)νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ με COVID. Εισήχθηκε το Σάββατο με οξύ αναπνευστικό…συμπαράσταση μου είπε ο γιατρός συμπαράσταση κουράγιο και ψυχική υποστήριξη χρειάζεται να μην νιώθει μόνη. Μέχρι και τη Τρίτη το πρωί η κατάσταση δεν είχε βελτιωθεί. Το μεσημέρι πήγα μαζί με το γιο μου. Φορτίστηκε πολύ συναισθηματικά και φοβήθηκα μήπως δεν της έκανα καλό. Ομως από το βράδυ εκείνο δεν χρειάστηκε περισσότερο οξυγονο και η κατάσταση είναι σταθερή. Τυχαίο;; Ίσως, ίσως και όχι δεν ξέρω. Γράφω την ιστορία μου για να δώσω κουράγιο σε όσους περνούν παρόμοια κατάσταση, και να περάσω το μηνυμα ότι ο COVID δεν σε στιγματίζει, δεν είναι λέπρα, δυστυχώς υπάρχει και είναι δίπλα μας δεν χρειάζεται να μας χτυπήσει τη πόρτα για να προσέξουμε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This