Βάνδαλοι προκάλεσαν ζημιές σε Λύκειο στην Πρέβεζα

Έφραξαν την είσοδο για να μην μπορούν να εισέλθουν καθηγητές και μαθητές

Must Read

Στο στόχαστρο βανδάλων βρέθηκε το 2ο Λύκειο Πρέβεζας, τα ξημερώματα της Πέμπτης. Συγκεκριμένα, οι άγνωστοι δράστες αφού παραβίασαν την ασφάλεια ενός παραθύρου του σχολείου, εισέβαλαν στο εσωτερικό προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές. Μάλιστα, έστησαν ακόμη και οδοφράγματα μέσα στο κτήριο.

Όπως αποδείχθηκε, οι εισβολείς προκάλεσαν φθορές στις αίθουσες της Α’ και Β’ λυκείου, έσπασαν κουρτινόξυλα και μπουκάλια αντισηπτικών, ενώ έστησαν και ολόκληρο… τείχος από θρανία φράζοντας την είσοδο προς τις αίθουσες, με αποτέλεσμα να μην γίνει μάθημα στις συγκεκριμένες τάξεις και μαθητές να επιστρέψουν στα σπίτια τους!

Οι εκπαιδευτικοί, έντρομοι αντίκρισαν το πρωί τις εικόνες βανδαλισμού και ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι τις κατέγραψαν και διενεργούν προανάκριση, ενώ κλιμάκιο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήρε αποτυπώματα σε μια προσπάθεια να ταυτοποιηθούν οι άγνωστοι δράστες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This