Παρασκευή 6/8/2021

Ανεξέλεγκτοι αλλοδαποί στο κέντρο της Αθήνας

Πλήρης ανισονομία στην εφαρμογή των μέτρων

Είναι εξοργιστικό αυτό που συμβαίνει με τις επιχειρηματικές «δραστηριότητες» αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας. Παράλληλα με τα καταστήματα Κινέζων, Πακιστανών και άλλων που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας με φωτογραφικό υλικό μάλιστα να λειτουργούν κανονικά παρά τις απαγορεύσεις, τώρα έχουμε και αλλοδαπούς που μετακινούνται με τα εμπορεύματα τους κανονικότατα χωρίς καμία ενόχληση από τις αρχές.
Με ποιόν κωδικό και με ποια δήλωση από την Εργάνη κυκλοφορούν αλλοδαποί στο κέντρο της Αθήνας; Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί 50 καρότσια με 2 αλλοδαπούς σε κάθε καρότσι ξεκίνησαν από τις αποθήκες δίπλα στο ΚΤΕΛ και με κατεύθυνση μέσω της οδού Πλάτωνος, το κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία αναγνώστη, ο οποίος μάλιστα τηλεφώνησε και στην αστυνομία να διαμαρτυρηθεί.
05FDADB1 80C6 418F BE9C 579CDD87842F
Όταν μπαλίτσα τους είπε ότι αυτή την στιγμή είναι στις οδούς Δράκοντος και Πλάτωνος και θα είναι απίθανο να τους εντοπίσει το περιπολικό στην συμβολή αυτών των οδών η απάντηση ήταν «εγώ τι να κάνω»;

«Να βρεις καμιά χαροκαμένη γιαγιά να της ρίξεις κανένα τριακοσάρι», θα ήταν μια καλή απάντηση.

DCD22BA1 9CB7 4B5A 8FE5 C15706E3C9B9

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ