Lamaniff: Εξιτήριο από το ψυχιατρείο για τον Λάμπρο Μανιφάβα

Έρευνες των αστυνομικών για το κύκλωμα και τη μαγνητοσκόπιση του βίντεο

Must Read

Επιστρέφει στο σπίτι του στην Περαία Θεσσαλονίκης, την Τρίτη, ο 24χρονος ράπερ Λάμπρος Μανιφάβας.

Ο Lamaniff που ήταν εξαφανισμένος για έξι μέρες και εντοπίστηκε να κάθεται μόνος του σε μπαγκάκι, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αναμένεται να πάρει εξιτήριο μετά από τρεις ημέρες νοσηλείας σε ψυχιατρική κλινική.

Που στρέφονται οι έρευνες

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζουν τις έρευνες σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν τον νεαρό να αφήσει ανοιχτό ενδεχόμενο ότι θα δώσει τέλος στη ζωή του μετά από εκβιασμούς και απειλές που δεχόταν εξαιτίας ενός ροζ βίντεο που διέρρευσε. Στο στόχαστρο των αστυνομικών βρίσκονται οι άνθρωποι από το «κύκλωμα» με αφέντρες, τους οποίους ανέφερε στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο νεαρός, λίγο πριν εξαφανιστεί. Στις έρευνες συμμετέχει και το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες μαγνητοσκοπήθηκε το ροζ βίντεο και ποιοί ήταν εκείνοι που το διακίνησαν.

Η δικηγόρος του Λάμπρου Μανιφάβα, μιλώντας στο protothema.gr τόνισε: «Μετά την αποκατάσταση της υγείας του Λάμπρου, αυτό που προέχει είναι να εντοπιστούν τα άτομα που συμμετείχαν στην παραγωγή και να εξακριβωθεί η διαδρομή του βίντεο. Πόσα χέρια άλλαξε και τι ακριβώς κρύβεται απο πίσω».

Ήταν αποφασισμένος να αυτοκτονήσει

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, ο 24χρονος ανέφερε ότι ήταν αποφασισμένος να αυτοκτονήσει. Ομως, δήλωσε ότι δεν είναι ακόμη σε θέση να μιλήσει για την εκβίαση που δεχόταν εξαιτίας του περίφημου «ροζ» βίντεο, που έδειχνε προσωπικές του στιγμές με γυναικεία εσώρουχα, σε ρόλο υποτακτικού «αφέντρας», λέγοντας ότι θα καταθέσει αναλυτικά για όλα το αμέσως προσεχές διάστημα. Την ίδια ώρα, μυστήριο παραμένει το πού βρισκόταν όλες αυτές τις ημέρες, αν και οι αρχικές πληροφορίες των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης ανέφεραν ότι φιλοξενούνταν στο σπίτι ενός φίλου του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This