«Διερευνητική» NAVTEX της Τουρκίας στην καρδιά του Αιγαίου!

Έτοιμη για «διάλογο» η Άγκυρα

Must Read

Μετά τη σφοδρή επίθεση του Ταγίπ Ερντογάν κατά της Ελλάδας και του Κυριάκου Μητσοτάκη προ ημερών, έρχεται μια ακόμα.. επίδειξη τουρκικής αβροφροσύνης και ετοιμότητας για έναν «ειλικρινή» διάλογο (εν αναμονή των δεύτερων διερευνητικών στην Αθήνα).

Με NAVTEX που έχει ισχύ από τις 18 Φεβρουαρίου ως τις 2 Μαρτίου το… αρχαίο (από τα παλαιότερα του στόλου, κατασκευής 1965 και χωρίς ιδιαίτερα εξελιγμένο εξοπλισμό) υδρογραφικό TCG CESME (Τσεσμέ) θα διεξάγει έρευνες στο Αιγαίο, σε μια περιοχή που ξεκινά από τη Λήμνο και φτάνει ως τη Σκύρο!

Διαβάστε ακόμα: Έτοιμο το πρώτο μη επανδρωμένο τουρκικό πλοίο με όνειρα περί «Γαλάζιας Πατρίδας» (video)

Όσοι μιλούσαν για κινήσεις εσωτερικής κατανάλωσης μετά το ξέσπασμα του Ερντογάν, τι θα πουν τώρα άραγε, που για μια ακόμη φορά η Άγκυρα κάνει επίδειξη αλαζονείας, αλλά και δύναμης;

Μην ξεχνάμε και τον χάρτη του Stratfor που παρουσίασε το τουρκικό κανάλι TGRT Haber και εμφανίζει την τουρκική επιρροή να εκτείνεται στα όρια της οθωμανικής αυτοκρατορίας, ο οποίος αν και υπάρχει εδώ και χρόνια, εμφανίστηκε τυχαία πάλι τώρα…

Διαβάστε ακόμα: Εκτουρκισμό των όρων «αστροναύτης» και «κοσμοναύτης» θέλει ο Ερντογάν για να μη θυμίζουν Ελλάδα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This