Ο Στρατός στον δρόμο για να δουν φως όπου έχουν πρόβλημα ηλεκτροδότησης

Μόνο στα βόρεια προάστια της Αττικής έχουν καταγραφεί περισσότερες από 600 πτώσεις δέντρων

Must Read

Η κακοκαιρία «Μήδεια», που συνεχίζει να σφυροκοπάει τη χώρα, δημιούργησε σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης. Σύμφωνα με τη ΔΕΗ, μάλιστα, στα βόρεια προάστια της Αττικής έχουν καταγραφεί περισσότερες από 600 πτώσεις δέντρων, ενώ σπίτια σε πάνω από 25 περιοχές έμειναν χωρίς ηλεκτροδότηση.

Επειδή λοιπόν τρέχουν και δε φτάνουν και σε αυτές τις καιρικές συνθήκες δεν είναι δυνατόν να μένουν άνθρωποι χωρίς ρεύμα, πριν λίγη ώρα ζητήθηκε η συνδρομή του Στρατού ώστε να βοηθήσει να αποκατασταθούν άμεσα τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Τα οχήματα του Στρατού θα δώσουν την λύση, απομακρύνοντας γρήγορα δέντρα και ειδικά σε περιοχές που δεν μπορούν να φτάσουν συνεργεία ηλεκτροδότησης, έτσι ώστε οι τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ να αποκαταστήσουν τις βλάβες χωρίς να χάνουν χρόνο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This