Χαμόγελα ευτυχίας! Ο μικρός ήρωας Παναγιώτης-Ραφαήλ στέκεται πια στα πόδια του και παίζει στο χιόνι

Must Read

Τις απλές χαρές της ζωής απολαμβάνει ο Παναγιώτης-Ραφαήλ, ο μικρούλης ήρωας που κατάφερε να συγκινήσει και να ενώσει όλους τους Έλληνες με την περιπέτεια της υγείας του. 

Με την βοήθεια των γονιών του και τις προσευχές όλων μας μετέβη στην Βοστώνη και υπεβλήθη σε γονιδιακή θεραπεία για την νωτιαία μυική ατροφία από την οποία πάσχει. Και σήμερα χαίρεται πλέον τη ζωή και το χιόνι.

Μάλιστα, οι γονείς του θέλοντας να δείξουν όλα όσα έχει καταφέρει το μονάκριβο παιδί της ανάρτησαν φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναφέρουν:

«Πρώτη φορά ο μικρός μας ήρωας είναι αρκετά δυνατός ώστε να βγει στο χιόνι!! Ενθουσιάστηκε και χάρηκε πολύ! Όλα αυτά χάρη σε εσάς και την αγάπη σας, κάνατε τα αδύνατα δυνατά!!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This