Κρούσματα κορωνοϊού σε ασθενείς – Κλείνει το Βενιζέλειο νοσοκομείο για τους επισκέπτες

Θα επιτρέπεται ένας συνοδός ανά ασθενή, εφόσον το εγκρίνει ο διευθυντής της κλινικής

Must Read

Τα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, σε ασθενείς που είχαν περάσει από την Ορθοπεδική κλινική, οδήγησαν στην απόφαση να επιτρέπεται πλέον μόνο ένας συνοδός ανά ασθενή, εφόσον το εγκρίνει ο διευθυντής της κλινικής, που πρέπει απαραιτήτως να προσκομίσει αρνητικό τεστ της covid-19.

Συγκεκριμένα η διοίκηση του Νοσοκομείου ανακοίνωσε τα παρακάτω μέτρα:

-Απαγορεύεται η είσοδος στο νοσοκομείο. Όλες οι είσοδοι του νοσοκομείου θα παραμένουν κλειστές και προσβάσιμες μόνον με τις ειδικές ηλεκτρονικές κάρτες εισόδου του εργαζόμενου προσωπικού.

-Θα επιτρέπεται η είσοδος και παραμονή μόνον ενός συνοδού ανά ασθενή, με γραπτή άδεια από τον διευθυντή κλινικής, και μόνον εφόσον είναι απόλυτη ανάγκη. Οι συγγενείς θα επιδεικνύουν αρνητικό έλεγχο rapid test, ο οποίος έγινε εντός της τελευταίας εβδομάδας.

-Οι αποκλειστικές νοσοκόμες ατομικής φροντίδας θα προσκομίζουν αρνητικό rapid τεστ (το οποίο έγινε εντός της τελευταίας εβδομάδας).

-Οι ασθενείς, οι οποίοι προσέρχονται στα τακτικά ιατρεία κατόπιν συνεννοήσεων με θεράποντες ιατρούς για follow up εξέταση, θα καταγράφονται σε ημερήσια λίστα από τον ιατρό που τους υποδέχεται (ραντεβού ανά 15-20 λεπτά) και θα εισέρχονται στο νοσοκομείο την ώρα του ραντεβού τους. Η τήρηση της λίστας και της ώρας προσέλευσης θα ελέγχεται από το προσωπικό φύλαξης στην είσοδο των τακτικών ιατρείων. Οι εξεταζόμενοι δεν θα κυκλοφορούν στους διαδρόμους, αλλά θα κάθονται – με την δέουσα απόσταση – στα καθίσματα των χώρων αναμονής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This