Κυριακή, 11 Απρίλιος 2021

Το ΤΑΙΠΕΔ… ξέμεινε από στελέχη και ψάχνει κόσμο για το διοικητικό συμβούλιο!

Τα βιογραφικά θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι την Τετάρτη 3 Μαρτίου

Ξέμεινε από στελέχη το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου και ψάχνει μέσω βιογραφικών νέο πρόεδρο διοικητικού συμβουλίου, διευθύνοντα σύμβουλο, εντεταλμένο σύμβουλο και μέλη διοικητικού συμβουλίου.

Για αυτόν τον σκοπό ξεκίνησε τη διαδικασία και προβαίνει σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με σκοπό την προσέλκυση υποψηφίων με τα απαραίτητα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, που επιθυμούν να ανταποκριθούν στην πρόσκληση.
Όπως επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση, σκοπός της διαδικασίας αυτής είναι η αξιολόγηση υποψηφίων με στόχο τη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ με συλλογικά μεγάλη και διαφοροποιημένη εμπειρία για την επίτευξη επιτυχημένων συναλλαγών, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αξιοποίησης του Ταμείου. Όλα τα βιογραφικά θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021.

Το ΤΑΙΠΕΔ αξιοποιεί την ιδιωτική περιουσία του Δημοσίου μέσω της εφαρμογής του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αξιοποίησης, σύμφωνα με τον νόμο 3986/2011. Τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν συμπεριληφθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αξιοποίησης μπορεί να ταξινομηθούν σε γενικές γραμμές σε εταιρικές συμμετοχές, υποδομές/συμβάσεις παραχώρησης και αξιοποίηση ακινήτων.

Σε εξέλιξη το πλάνο των ιδιωτικοποιήσεων

Το πλάνο των ιδιωτικοποιήσεων βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και έχει στόχο την τροφοδότηση της ανάπτυξης, την προσέλκυση άμεσων επενδύσεων στις υποδομές, την ενέργεια, τα ακίνητα, καθώς και άλλους τομείς, επιτυγχάνοντας παράλληλα άλλα σημαντικά οφέλη, όπως η δημιουργία θέσεων εργασίας, ο εκσυγχρονισμός υποδομών και η προώθηση των απαραίτητων μεταρρυθμίσεων.

Η Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας ενθαρρύνει όλους τους υποψηφίους που διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα να υποβάλουν αίτηση. Ο σεβασμός στη διαφορετικότητα (diversity) αποτελεί μία από τις θεμελιώδεις αξίες της ΕΕΣΥΠ και των θυγατρικών της. Ως αποτέλεσμα, η ΕΕΣΥΠ διασφαλίζει ότι όλοι οι υποψήφιοι αντιμετωπίζονται με σεβασμό και τους παρέχονται ίσες ευκαιρίες σε ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ