Ζητά προθεσμία ο Δημήτρης Λιγνάδης – Νέα καταγγελία για βιασμό από Αιγύπτιο σε ηλικία 17 ετών (video)

«Βροχή» οι μαρτυρίες για την αρρωστημένη δράση του όμως ο Κούγιας ετοιμάζει... αντεπίθεση

Must Read

Με συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, ο Δημήτρης Λιγνάδης οδηγήθηκε στην ανακρίτρια το πρωί της Παρασκευής.

Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων κατά συρροή, θα ζητήσει νέα προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη. Φορώντας χειροπέδες και μάσκα, ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν δέχτηκε να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους.

Ετοιμάζει… αντεπίθεση ο Κούγιας

Όπως έγινε ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή που ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε ότι θα εκπροσωπήσει με τιμή τον κορυφαίο παράγοντα του ελληνικού θεάτρου που κατηγορείται για παιδεραστία και βιασμούς, η γραμμή φαίνεται να είναι «αντεπίθεση». Με χαρακτηρισμούς όπως «χοντροκομμένα ψέματα» και «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι» οι οποίοι ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, ο Αλέξης Κούγιας προειδοποιήσε ότι θέλει να μηνύσει μέχρι και τη Λίνα Μενδώνη. Όπως διαφαίνεται, ο συνήγορος του θεατράνθρωπου θέλει να κερδίσει χρόνο προκειμένου να στηρίξει την «αθωότητα» του εντολέα του.

Επιπλέον, στην ανακρίτρια  αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα και νομικοί παραστάτες του Νίκου Σ., ο οποίος κατήγγειλε ανώνυμα τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό, σε συνέντευξή του στο 2020mag. Οι δικηγόροι του καταγγέλοντα, Γεωργία Παλαιολόγου και Πατρίκιος Πατρικουνάκος θα παραθέσουν τα στοιχεία του  Νίκου Σ., ενώ όπως έκαναν γνωστό έχει ήδη γίνει καταγγελία και στο ΣΕΗ.

Στον εισαγγελέα ο Πασχάλης Τσαρουχάς

Ενώπιον του εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλου βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του πειθαρχικού του ΣΕΗ Πασχάλης Τσαρούχας, προκειμένου να καταθέσει τους φακέλους με τις καταγγελίες από ανθρώπους που έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση, από ανθρώπους του θεάτρου. Μαζί του ήταν και η νομική σύμβουλος του σωματείου.

Μαρτυρία από Αιγύπτιο για βιασμό στα 17 του

Την ίδια στιγμή, μια ακόμα μαρτυρία περιγράφει αρρωστημένη και εγκληματική δράση του πρώην «βασιλιά» του Εθνικού Θεάτρου. Ένας Αιγύπτιος άνδρας, ο οποίος ζει στην Ελλάδα από νεαρή ηλικία,κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη σε ηλικία 17 ετών. Ο άνδρας περιέγραψε ότι όλα συνέβησαν σε ξενοδοχείο στην Επίδαυρο: «Εκείνος ξαφνικά με ακινητοποίησε. Με τα χέρια του κρατούσε δυνατά τα πόδια μου, ήταν χειροδύναμος. Δεν μπορούσα να αντιδράσω, ούτε να αντισταθώ και με κακοποίησε». Μάλιστα, σύμφωνα με  μαρτυρίες που έχουν βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός διατηρούσε σχέσεις και έβλεπε εκτός σχολικού περιβάλλοντος, αρκετά ανήλικα αγόρια από στο σχολείο που δίδασκε.

Η μαρτυρία της φοιτήτριας

Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία της νεαρής φοιτήτριας η οποία κατήγγειλε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης αυνανιζόταν μπροστά της στο θέατρο: «Ήταν μία μέρα που είχαμε μάθημα μαζί του και πήγαμε να καθίσουμε κανονικά στην αίθουσα. Εγώ, δυστυχώς, κάθισα στην πρώτη σειρά και λίγο διαγώνια από την έδρα, οπότε τον έβλεπα από τη μέση και κάτω που είχε γυμνό το σημείο του σώματος του αυτό και αυνανιζόταν. Αυτός με είδε που ξαφνιάστηκα και γελούσε με ένα μειδίαμα, συνεχίζοντας αυτό που έκανε. Μετά τελείωσε, κουμπώθηκε και σηκώθηκε να συνεχίσει το μάθημα» περιέγραψε η φοιτήτρια μιλώντας στη Lifo.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This