Διαφοροποιείται η Παγώνη: Να ανοίξουν μαγαζιά, σχολεία και εστίαση με τήρηση μέτρων

Must Read

Αλλαγή του μοντέλου των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό, ζητά η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη. Η κ. Παγώνη υποστηρίζει πως «δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε έτσι», και προτείνει το άνοιγμα μαγαζιών, σχολείων και εστίασης. Δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι, «αν τα δεδομένα δεν είναι καλά, κανείς δεν θα πάρει την ευθύνη για άνοιγμα, αλλά θεωρώ ότι έχει ξεκινήσει μια αποκλιμάκωση που θα συνεχιστεί».

Όπως τόνισε, μιλώντας στο Open, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, «τα καταστήματα πρέπει να ανοίξουν, πάντα φυσικά με μέτρα προστασίας και στην πορεία πρέπει να δοθεί ώθηση της οικονομίας με άνοιγμα της εστίασης».

«Δεν μπορεί ο κόσμος άλλη πίεση μέσα στο σπίτι του» είπε η κ. Παγώνη, και εξήγησε πώς με το άνοιγμα της εστίασης με μέτρα όπως λειτουργία σε εξωτερικούς χώρους, μάσκες και αποστάσεις θα ήταν καλύτερο και πιο ελεγχόμενο από την κατάσταση που επικρατεί σήμερα.

«Σήμερα στα πάρκα ο κόσμος κάθεται στα παγκάκια ο ένας δίπλα στον άλλον χωρίς κανένα μέτρο» σημείωσε και συμπλήρωσε «πώς είναι αδύνατον τα παιδιά να μένουν μέσα στο σπίτι». Παράλληλα, η κ. Παγώνη χαρακτήρισε «λάθος» και το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα λέγοντας πώς έτσι δημιουργείται συνωστισμός και ουρές στα σούπερ μάρκετ.

Πώς θα χρησιμοποιείται η διπλή μάσκα

Η κ. Παγώνη ανέφερε για τη διπλή μάσκα πώς, ο κόσμος έχει μπερδευτεί με τις οδηγίες και ξεκαθάρισε πώς, διπλή μάσκα πρέπει να φοράμε μόνο σε σούπερ μάρκετ, μέσα μεταφοράς και νοσοκομεία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This