Ραγίζει καρδιές η σύντροφος του φαντάρου που αυτοκτόνησε: «Ποιος πήρε την ευτυχία μας;»

Η ανάρτήσεις της Εβελίνας για τον αδικοχαμένο Κυριάκο Ευαγγελάτο

Must Read

Με δύο συγκινητικές αναρτήσεις στα social media η κοπέλα του άτυχου φαντάρου που έβαλε τέλος στη ζωή του το προηγούμενο Σάββατο στην Κεφαλλονιά αναφέρεται στο bullying που ασκούνταν στον 23χρονο σύντροφό της κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας του και μιλάει για την αγάπη που είχαν!

Η πανέμορφη Εβελίνα ανέβασε πριν από λίγες ημέρες στο προφίλ της στο Facebook ένα βιντεάκι, στο οποίο φαίνονται ο αδικοχαμένος Κυριάκος Ευαγγελάτος και η ίδια με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στην παραλία Πετανοί στο Ληξούρι, όπου είχαν περάσει το καλοκαίρι. Το διάρκειας 30 δευτερολέπτων βίντεο συνοδεύεται από ένα μακροσκελές κείμενο που προκαλεί ρίγη συγκίνησης, με τίτλο «Ανάρτηση με σκοπό να ενημερώσει για το bullying». «Ποιος ήταν αυτός που αφαίρεσε το χαμόγελό σου; Ποιος ήταν που αφαίρεσε το γέλιο σου; Ποιος ήταν που πήρε την ευτυχία μας; Ποιος ήταν που πλήγωσε ένα τόσο καλό πνεύμα, μια αληθινή ψυχή, ένα παιδί του Θεού; Δίχως λόγια προσπαθούμε να βρούμε δικαιοσύνη. Αυτό που συνέβη δεν μπορεί να δικαιολογηθεί» γράφει μεταξύ άλλων η κοπέλα και τονίζει καταλήγοντας: «(…) Είσαι ένα από τα πολλά παιδιά, νέους, ενήλικες που υπέφεραν από τέτοια αδικία (…) Ας βρούμε λύσεις, ας βρούμε τρόπους πρόληψης. Γιατί ο κόσμος πρέπει να είναι ένα καλύτερο μέρος. Να ξεκινάς με το μικρό, για να αλλάξει το μεγάλο».

«Κανένας άλλος δεν θα μπορέσει ποτέ να πάρει»

Σε νέα ανάρτησή της το βράδυ της Δευτέρας η Εβελίνα πόσταρε μία φωτογραφία-κολάζ από παλιότερες ευτυχισμένες στιγμές της με τον Κυριάκο, η οποία συνοδευόταν από κείμενο με τίτλο «Στη μνήμη του Κυριάκου 20-02-21». «Ήσουν ο εραστής μου, ο καλύτερός μου φίλος, το άλλο μου μισό (…) Ακόμη και αν ο covid μας κράτησε μακριά, μου είπες ότι η αγάπη μας θα παραμένει δυνατή μέχρι να ξανασυναντήσουμε ο ένας τον άλλον. Θα φοράω για πάντα το δαχτυλίδι υπόσχεσης που μου έδωσες, γιατί έχεις μια θέση στη καρδιά μου που κανένας άλλος δεν θα μπορέσει ποτέ να πάρει (…) Ξέρω ότι είσαι με τον Θεό τώρα. Θα σε αγαπώ για πάντα με όλη μου τη καρδιά» γράφει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This