Εισαγγελική παρέμβαση για την σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»!

Κικίλιας: «Καμία ανοχή σε τέτοια περιστατικά»

Must Read

Την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, προκάλεσαν τα δημοσιεύματα για καταγγελία περί σεξουαλικής κακοποίησης δύο ανήλικων παιδιών από υπάλληλο στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, ώστε να διερευνηθεί εάν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις γενετήσιας ελευθερίας σε βάρος των ανηλίκων.

Σημειώνεται πως η καταγγελία αφορά σε τραυματιοφορέα του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά δύο παιδιά εντός του νοσοκομείου.

Όπως έχει γίνει γνωστό, μέχρι στιγμής έχει γίνει Ένορκη Διοικητική Εξέταση στο νοσοκομείο και, όπως αναφέρει το πόρισμα, υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις για αυτή την ανάρμοστη συμπεριφορά από τον εργαζόμενο, ο οποίος έχει τεθεί σε αναστολή από την περασμένη Πέμπτη.

Κικίλιας: «Καμία ανοχή σε τέτοια περιστατικά»

Να διαβιβαστεί αμέσως στον εισαγγελέα ο φάκελος που αφορά σε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου από εργαζόμενο στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» ζήτησε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. Μάλιστα, ο ίδιος σε ανάρτησή του στο twitter, αναφέρει: «Ο φάκελος διαβιβάζεται αμέσως και αρμοδίως στα χέρια του εισαγγελέα. Τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This