Επίθεση με γκαζάκια σε πολυκατοικία που διαμένει πολιτεύτρια της ΝΔ

Από την έκρηξη προκλήθηκε φωτιά και φθορές στην κεντρική είσοδο

Must Read

Επίθεση με γκαζάκια και εύφλεκτο υλικό σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, σε πολυκατοικία όπου διαμένει η πολιτεύτρια της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης, Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Χθες το βράδυ στις 23:30 σημειώθηκε επίθεση με γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένω. Τυχαίο θα είναι», έγραψε χαρακτηριστικά στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το voria.gr, το περιστατικό έλαβε χώρα στις 11:30 χθες το βράδυ στην οδό Επισκόπου Κίτρους Νικολάου 1 στην περιοχή της Καμάρας.

Από την έκρηξη προκλήθηκε φωτιά, φθορές στην κεντρική είσοδο καθώς και αποχρωματισμός. Την υπόθεση πλέον ερευνά η Κρατική Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Η πολιτεύτρια Θεσσαλονίκης έχει έντονη παρουσία στα social media με συνεχείς αναρτήσεις για διάφορα θέματα και πάρα πολλούς ακόλουθους σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες. Τελευταία, είχε ασχοληθεί με την υπόθεση του Δημήτρη Κουφοντίνα.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This