Πέμπτη, 22 Απρ 2021

«Τι φταίνε τα παιδιά που παντρεύτηκαν;» λέει ο Αντιδήμαρχος για την διασπορά στη Μαλαισίνα (video)

Ασυναρτησίες από τον πρόεδρο της κοινότητας Μαλεσίνας για τον γάμο στον οποίο παρευρέθηκε ενώ είχε νοσήσει

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Μαλεσίνα για τον γάμο πραγματοποιήθηκε χωρίς τήρηση των μέτρων, κι ενώ η δημοτική ενότητα είχε αρχίσει να παρουσιάζει ήδη ανησυχητική εικόνα στα επίπεδα διασποράς του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στον γάμο που πραγματοποιήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου συγκεντρώθηκαν σχεδόν 200 καλεσμένοι, ενώ οι ιερείς της εκκλησίας αναγκάστηκαν να κλειδώσουν τις πόρτες για να μην υπάρξει συνωστισμός και μέσα στον ναό.

Μια γυναίκα που παρευρέθηκε στον γάμο, μίλησε στην εκπομπή «T Live» και ισχυρίστηκε ότι τηρήθηκαν τα μέτρα προστασίας, ωστόσο λίγο αργότερα παραδέχτηκε ότι αρκετοί δεν φορούσαν μάσκα. «Τι ψάχνουμε τώρα να δούμε αν τηρήθηκαν τα μέτρα όταν ο κορωνοϊός ήταν πολύ πριν; Δηλαδή ο γάμος του πείραξε; Tα 30 άτομα; Ψάχνουμε να βρούμε εξιλαστήρια θύματα από το πουθενά», δήλωσε η καλεσμένη.

Σε αντίστοιχο ύφος και ο αντιδήμαρχος Μαλεσίνας «Είναι κρίμα να κατηγορούμε δύο παιδιά που ξεκίνησαν τώρα τη ζωή τους, ότι αυτοί ευθύνονται για όλη την κατάσταση. Η έξαρση των κρουσμάτων ξεκίνησε Δευτέρα, ο γάμος έγινε την Κυριακή» σχολίασε.

«Δεν το ήξερα ότι ήμουν… αυτό. Δεν συμμετείχα. Τέλος πάντων ήμουν μακριά»

Ο πρόεδρος της κοινότητας Κωνσταντίνος Μάρκου, ο οποίος παρευρέθηκε στον γάμο, είχε νοσήσει από κορωνοϊό και όπως λέει δεν το ήξερε: « Είχα νοσήσει πριν τον γάμο» δήλωσε, ενώ στην ερώτηση αν πήγε στον γάμο ενώ ήξερε ότι είναι θετικός απάντησε «Δεν το ήξερα ότι ήμουν… αυτό. Δεν συμμετείχα. Τέλος πάντων ήμουν μακριά. Η διασπορά εδώ ξεκίνησε από τα εργοστάσια και την απειθαρχία των κατοίκων» δήλωσε.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ