Τρίτη, 13 Απρίλιος 2021

Νέα επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών: Εντόπισαν 100 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ στο λιμάνι του Πειραιά (video)

Το κοντέινερ ξεκίνησε το ταξίδι του από το Εκουαδόρ

Περί τα 100 κιλά κοκαΐνης εντόπισε και κατάσχεσε την Τετάρτη η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, στο λιμάνι του Πειραιά

Ειδικότερα, μέσα σε εμπορευματοκιβώτιο (κοντέινερ) προερχόμενο από το Εκουαδόρ, εντοπίστηκαν 99 κιλά και 110 γραμμάρια κοκαΐνης από στελέχη της Δίωξης, κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών του Γραφείου DEA της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο καθολικός έλεγχος του εμπορευματοκιβωτίου διενεργήθηκε με τη συμμετοχή και της Γ’ Τελωνειακής Διεύθυνσης Πειραιά, της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Λιμενικού και τη συνδρομή σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών του Τελωνείου Πειραιά.

Το εμπορευματοκιβώτιο, με δηλωθέν φορτίο «είδη τροφίμων», είχε φορτωθεί σε πλοίο που είχε αναχωρήσει στις 7/2 από το λιμάνι του Γκουαγιακίλ στο Εκουαδόρ και είχε αφιχθεί στον Πειραιά την 1η Μαρτίου.

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών ενεργείται προανάκριση και έχει ήδη αναπτυχθεί συνεργασία με τις ομόλογες αρχές του εξωτερικού, για την ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών.

  • Δείτε σχετικό βίντεο της ΕΛ.ΑΣ.:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ