Νεκρός ηλικιωμένος μετά από σφοδρό τροχαίο στο Ναύπλιο

Η παραβίαση του στοπ είχε μοιραία κατάληξη

Must Read

Σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα σε δύο Ι.Χ. σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Ναύπλιο, με τον ηλικιωμένο οδηγό του ενός οχήματος να υποκύπτει στα τραύματά του, στο νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύγκρουση των δυο οχημάτων οφείλεται στο γεγονός ότι το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δυο ηλικιωμένοι παραβίασε στοπ και εξήλθε από την οδό Μ. Αλεξάνδρου επί της παραλιακής, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο όχημα.

Μάλιστα, χρειάστηκε η επέμβαση ανδρών της πυροσβεστικής καθώς μέσα στο όχημα εγκλωβίστηκαν τόσο ο οδηγός του, όσο και ο συνεπιβάτης. Οι δύο σοβαρά τραυματίες μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ Αργολίδας στο νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενός από αυτούς.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας.

  • Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

*πηγή φωτό: argolikeseidhseis.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This