Το… κορωνοτσίκνισαν στο Κέντρο Υγείας Γαλατά! (video)

Παρεμπιπτόντως το συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας όχι μόνο υπολειτουργεί, αλλά συχνά αρνείται να δεχτεί περιστατικά κορωνοϊού

Must Read

«Κορωνοπάρτι» με τα… όλα του έστησε το υγειονομικό προσωπικό στον προαύλειο χώρο του Κέντρου Υγείας Γαλατά την Τσικνοπέμπτη!

Την ώρα που η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας κάνει ειδικές αναφορές για την διασπορά της νόσου στην περιοχή του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων, το προσωπικό του τοπικού Κ.Υ. αποφάσισε να… ξεσκάσει λίγο, με σουβλάκια, μουσικές και χορό, μέσα σε μια γενικευμένη εορταστική ατμόσφαιρα.

Όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε από το βίντεο που αναρτήθηκε από συμμετέχοντα στο πάρτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μάσκα δεν φαίνεται να φοράει κανείς από τους -τουλάχιστον- 13 παρευρισκόμενους, μεταξύ των οποίων και ο διευθυντής του κέντρου με τη σύζυγό του.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τοπικούς παράγοντες, το συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας αυτή τη στιγμή υπολειτουργεί, διαθέτοντας 21 υπαλλήλους βοηθητικών ειδικοτήτων και μόλις τρεις μόνιμους γιατρούς, ενώ υπάρχουν διαμαρτυρίες ότι συχνά δεν δέχεται περιστατικά κορωνοϊού, υποχρεώνοντας τους πολίτες της περιοχής να ταξιδεύουν στο Άργος και το Ναύπλιο, προκειμένου να κάνουν rapid test ή να εξεταστούν.

Τι απαντούν οι εργαζόμενοι

«ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΤΟΥ Κ. Υ. ΓΑΛΑΤΑ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ

Οι εικόνες δευτερολέπτων, από την κοπή πίτας των εργαζομένων κατά το πρωινό ωράριο στο Κ. Υ. Γαλατά, σε υπαίθριο χώρο εκτάσεως στρεμμάτων πίσω από το Κ. Υ. , αντί του εσωτερικού χώρου, με τήρηση αποστάσεων, παρά το γεγονός ότι είναι εμβολιασμένοι, προκάλεσαν αντανακλαστικά επανάληψη των γνωστών από ετών κακόβουλων σχολίων για το τ Κ.Υ. Γαλατά, προς διαστρέβλωση της πραγματικότητας, από τα ίδια άτομα, χωρίς ίχνος ντροπής.

Η δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων και η παραπληροφόρηση όσων δεν έχουν δυνατότητα εξακριβώσεως των στοιχείων, είναι η κορυφή του παγόβουνου. Είναι αντιπροσωπευτικά της νοοτροπίας παραγόντων της περιοχής και των εμμονικών τους ιδεών χειραγωγήσεως του κοινού αισθήματος, εναντίον όσων διαφωνούν με τον τρόπο σκέψεως τους. Είναι νοσηρό κάποιοι να επαναλαμβάνουν τα ίδια πράγματα για τα οποία έχουν λάβει εγγράφως απάντηση, επανειλημμένως από το 2016, με γνωστοποίηση της σχετικής Νομοθεσίας. Είναι νοσηρό να παραβλέπονται οι πραγματικές συνθήκες εργασίας των ιατρών του Κ.Υ. Γαλατά και η προσπάθεια του νοσηλευτικού προσωπικού, των πληρωμάτων ασθενοφόρου, αλλά και των υπολοίπων εργαζομένων να αναπληρώσουν την έλλειψη ιατρών προκειμένου να μην μείνει κλειστό το Κέντρο Υγείας.

Θέλουν να ελέγχουν τα πάντα στην περιοχή, όπως ακριβώς οι νονοί της μαφίας, χρησιμοποιούν σπιούνους- “καρφιά” προκειμένου να μαθαίνουν πληροφορίες για τους άλλους, όπως στην μαφία και θέλουν όπως οι νονοί της μαφίας, να εξοντώσουν ηθικά με κάθε τρόπο, όποιους τους φέρνουν αντίρρηση, με όπλο τη χυδαία συκοφαντία και την δαιμονοποίηση, ούτως ώστε να τους κάνουν μισητούς. Αυτό δίνει νόημα στην ζωή του και συντηρεί την αλαζονεία και την κακεντρέχεια που τους χαρατκηρίζει, προϊόντα απωθημένων και βιωμάτων μιας ζωής. Βέβαια, τα ταπεινά τους ελατήρια και τον βορβορώδη ψυχικό τους κόσμο, φροντίζουν να επενδύουν με φιλολαϊκές (λαϊκίστικες) εκφράσεις, αγνούς (ιδιοτελείς) και ειλικρινείς (υποκριτικούς) αγώνες για το συμφέρον των πολιτών, προς ηρωοποίηση τους και αγιοποίηση της υπάρξεως τους.

Καλή συνέχεια στις ψευδολογίες, προς ικανοποίηση της ελαστικής τους συνειδήσεως και του κοινού που τους εμπιστεύεται. Ας προσέχουν, μην χάνουν ευκαιρία να ασκήσουν την τέχνη τους. Και προπάντων, μην ξεχάσουν να ζητήσουν την δίωξη όσων τουριστών εφοδιασμένων με το πιστοποιητικό εμβολιασμού, κυκλοφορήσουν στην περιοχή το καλοκαίρι.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥ ΓΑΛΑΤΑ»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This